Til hovedinnhold

– Vi vil aldri tilby offline-avspilling

Netflix går andre veier enn konkurrentene.

Shutterstock 174394982

I dag er internett tilgjengelig stort sett overalt, noe de aller fleste av oss er nokså takknemlige for. Takknemlige er vi også for offline-funksjoner når vi en sjelden gang skulle befinne oss utenfor nettverket, og store aktører som Spotify har tilbudt dette en stund allerede. Det kommer aldri til å skje hos Netflix, ifølge Engadget.

Tidlig i 2014 kunne vi melde om at det var «...veldig usannsynlig...» at Netflix noen gang vil tilby en slik offline-tjeneste, noe kommunikasjons- og teknologisjef Cliff Edwards i Netflix bekrefter. Faktisk sier han at det helt sikkert aldri kommer til å skje.

Det høres muligens litt bakstreversk og lite forbrukervennlig ut, men ifølge Edwards er det akkurat det motsatte. Han påstår i et intervju med TechRadar at offline-avspilling er «...en kortsiktig løsning for et større problem...». Han påstår også at nettet om et par års tid vil være så pålitelig at behovet for avspilling av medier uten nett vil være minimalt. Om forbrukerne vil være enige er imidlertid en annen sak.

Microsoft gir heller ikke offline-tilgang på Xbox One.
Men de har en løsning på det, og den kalles Xbox 360 »

(Kilde: Engadget)

annonse