Tek.no

Nyhet

Lett fra nett

Ole Morten Knudsen
5 Okt 2007 14:25

Nok en sesong av norske Idol er i gang.

Dessverre er det beste allerede over, men det er ingen grunn til å gråte for det.

Nettet har heldigvis lagret de beste av de beste.

Samme moroa hvert år

Hvert år blir vi like forundret over dette programmet. Tusenvis av håpefulle stiller seg i kø for å gi sitt beste for dommerne. Problemet er at kun ytterst få får sin egen stjerne på kjendishimmelen. Et større antall får derimot sin berømmelse på nett.

Ikke fordi de kan synge, heller tvert imot. De står timevis i kø, venter i spenning før de får tre minutter foran dommerne. Alt dette kun for å bevise at de slett ikke kan synge. Deretter gråter de over det innlysende faktum.

Har de ingen venner som kan opplyse dem om dette før de går på?

Noen skulle for eksempel helt klart tatt sitt ansvar og forklart denne mannen at han heller burde holde seg til å se på Idol trygt hjemme i sofaen:

Lite selvinnsikt?

I det minst burde han kunnet slenge på litt kraftige dancemoves slik som denne karen. Han burde kanskje også ha investert i den offisielle American Idol mikrofon og videosett. Om syngingen hadde blitt noe bedre tviler vi på, men da kunne han kanskje sett seg selv før han gikk på scenen og revurdert hele stuntet. Heldigvis for oss gikk han på og ga alt.
En annen som trodde han ga alt er denne karen:
Ikke overraskende ble han sammenlignet med en ettåring sangmessig. Det burde ikke overraske han såpass som det gjorde.

Syng med stemmen du har

Jeg har store problemer med å forstå hvorfor mennesker mener de har behov for å synge dårlig på TV. Men jeg har absolutt ikke noe imot det.

Så versegod her har dere Mr. Stillings, nok et misforstått talent. eller kanskje ikke. Kunne han ikke heller la det være med å kjøpe seg en liten idol bamse?


Da skulle vi jo tro at Idol med kjendiser skulle bli bedre. Det har programmet Sangstjerner for lengst motbevist. Men et program med rollebesetningen presentert i denne flashanimasjonen ville nok gjort seg.

Internasjonal apell

Nei vi liker nok den ekte versjonen best. Ikke minst på grunn av sin internasjonale apell. Hva med de flotteste fremførelsene fra Kazakstansk Idol?
Eller hva med topp ti fra Hellas, eller denne lille overraskelsen i Østerrike? Nei da tror vi nok heller denne auditionen hadde større sjanse til å komme videre.
Noen satser derimot hardt og krydrer sin audition med litt triks. Bare synd verken triksene eller sangen er særlig å applaudere for.

Inspirasjon fra jobb?

Nei folk burde nok heller holde seg til noe de kan om de ikke skal leve med skammen liggende på nett resten av sitt liv.
Om du for eksempel jobber på en kyllingfabrikk, så burde du kanskje heller fortsette med det. I det minste bør du ikke hente inspirasjon herfra når du stiller på audition for Idol. På den annen side resulterer dette i vår all-time-high idolopplevelse med Barbie Girl:
Med dette vil vi ønske dere god helg, og glede oss til neste års innledende runder av Idol. Hvis du har blitt inspirert kan du i mellomtiden teste deg selv på audition i dette spillet hos TV2.
Teknofil.no tar ikke ansvar for innhold på eksterne lenker.

annonse

Les også