Til hovedinnhold
NyhetVi fant et massivt kabinett til 8000 kroner

InWin frister med dyre og eksklusive kabinetter

Store er de også.

Hardware.no/Taipei: InWin hadde flere spennende kabinetter på årets Computex-messe. Blant de mer spesielle finner vi verstingkabinettet H-frame i en ekstra stor utgave, og en kabinett som er så luftig at du like gjerne kunne hatt hovedkortet liggende løst på skrivebordet.

KingSize H-Frame.Foto: Rolf B. Wegner, Hardware.no
D-Frame.Foto: Rolf B. Wegner, Hardware.no

Nelly Hsieh, markedsføringsspesialist i InWin, forteller oss gjerne både én og to ting om de to kabinettene.

Svinedyrt for spesielt interesserte

H-frame-konseptet er ikke nytt hos InWin, i fjor på disse tider ble en litt mer normal utgave lansert. Det som er nytt denne gangen er at størrelsen er økt en del hakk, i tillegg til at prisen har økt betraktelig. Hele 999 amerikanske dollar er prisen som InWin har satt – eller i underkant av 8000 kroner i Norge.

Betaler du prisforlangende får du riktig nok et svært spesielt kabinett, som i tillegg bare finnes i femti eksemplarer.

På innsiden av KingSize H-frame, som er det fulle navnet, har du plass til det meste. På listen over støttede hovedkortformat finner vi HPTX, XL-ATX, EEB og E-ATX. Videre noterer vi oss plass til seks harddisker, to SSD-er og et optisk drev.

Ekstremt luftig

D-Frame.Foto: Rolf B. Wegner, Hardware.no

Hsieh hadde også et annet kabinett hun gjerne ville vise frem, nemlig D-frame. Dette er enda mer luftig enn H-frame, og består i utgangspunktet bare av en rekke rør. Her er det plass til både ATX og mATX, samt et optisk drev.

Videre får du plass til tre harddisker og to SSD-er.

Foruten rørene i rammen, så følger det også med en rimelig spesiell hovedkortplate. Denne er håndlaget i aluminium, og har et rustikt og røft utseende. Pris og tilgjengelighet i Norge er foreløpig ikke kjent.

Corsair har også et massivt kabinett:
Vi har testet flaggskipet Obsidian 900D »

annonse