Tek.no

Nyhet

Vi har rundet 20 000 000 innlegg

Se det historiske bidraget i forumet.

Vårt diskusjonsforum Diskusjon.no har levd i snart 13 år, og teller nesten 250 000 medlemmer. I dag er det Norges nest største diskusjonsforum, kun slått av VG Nett.

Nå har forumet nådd en historisk milepæl: Vi har rundet 20 000 000 aktive innlegg.

– Diskusjon.no har i mange år vært en viktig del av tilbudet til Hardware.no og Teks lesere. At vi nå har passert 20 millioner innlegg understreker hvor viktig det for mange. En stor takk til alle som har skrevet på Diskusjon.no og ikke minst til alle moderatorer og veiledere som har lagt ned utallige timers jobb for å gjøre forumet til den arenaen det er, sier Per Øivind Skard, ansvarlig redaktør for forumet.

– Jeg blir stadig imponert over kvaliteten og mangfoldigheten forumet tilbyr. Det er ekstremt mange å takke for at de bidrar til å gjøre Diskusjon.no stedet med interessante diskusjoner, kunnskapsrike svar og en sosial arena som leses av tusenvis. Engasjementet gjør det enkelt å bli motivert til å arbeide mer med, og forbedre oss der vi kan, sier innholdsansvarlig for Diskusjon.no, Preben Liland Madsen.

Vinnerinnlegget

Innlegg nummer 20 000 000 ble skrevet 10. januar klokken 18:42, av brukeren "Coneunofax". Det lyder som følger:

sitat"Hei. Takk for nyttige svar folkens. Dette hjelper meg veldig.
@BjerkneZ
Takk for svar igjen. "More accessories, more problems"
@tomsi42
Jepp. Jeg tror solblender blir kjøpt av meg uansett. Det er ikke alltid jeg bruker det på mine objektiver, men jeg gjør det i utsatte situasjoner. Det virker litt kjipere å ødelegge objektivet på dette kameraet enn vanligvis. Takk for svar.
@Shirmah
Takk for svar. Jeg er helt enig med at 900kr for en adapter og solblender er vanvittig. Jeg kommer til å gå for knock-off også. Det virker ikke som det er noen mangel på alternativer på eBay, nesten litt uroligende mange. Du husker ikke tilfeldigvis om det er noen av alternativene man bør unngå?
Jeg pleier vanligvis ikke å bruke beskyttelsesfilter og er enig med deg i at det først og fremst er tullball. Jeg regner med at det har noe med profittmarginen butikkene legger på filtre. Filtrene i Norge er i tillegg svindyre. Jeg kommer til å kjøpe filtre fra utlandet. Årsaken til at jeg vurderer et beskyttelsesfilter i dette tilfellet er fordi jeg ønsker å opprettholde ny stand. Min gamle 5D sin sensor har blitt et skrekkscenario og jeg fikk saltvann på coatingen på 50mm'en min (usikker på hvor mye skade sistnevnte forårsaket). Dermed er jeg veldig fokusert på å opprettholde tilstanden på mitt neste kamera. Jeg må innrømme at jeg vet generelt for lite om coating, grad av påvirkning på bildekvalitet ved å tilføre et filter og hvor store forskjellene er på gode og dårlige filtre. "To the google machine!"
Dere er awesome"

Du kan se innlegget i denne forumtråden ».

– Jeg har vært medlem siden 2005. Jeg meldte meg på fordi jeg desperat lurte på hvordan man kunne få temaer på min Windows-PC, forteller brukeren til oss, som egentlig heter Alexander Barve.

Etter en lengre pause, kom han tilbake for noen år siden, og har vært aktiv siden.

– I fire til fem år nå har jeg brukt Diskusjon.no som en ressurs i hverdagen. Hvis jeg har hatt et spørsmål jeg i lengre tid har forsøkt å finne ut av, har jeg ofte henvendt meg til forumet, sier Barve.

Til nye brukere har han ett klart råd:

– Les reglementet før du poster for første gang. Bruk litt tid på å sette deg inn i det. Reglene kan virke strenge, men de er der for å unngå kaotiske tilstander og sørge for at diskusjon.no er en god kunnskapsressurs, sier han samtidig som han oppfordrer alle til å hjelpe de som trenger det.

Fujifilm stiller opp

Adapterring og solblender for FinePix X 100 og X 100s.

I innlegget er brukeren på jakt etter ekstrautstyr til et Fujifilm-kamera, som han vurderer å kjøpe uoriginalt fra utlandet. Vi tok kontakt med Fujifilm, som med glede stilte opp med nettopp dette som premie, en adapterring og solblender til FinePix X100.

– Akkurat nå holder vi på med å forsikre oss om at alle forhandlere har riktig pris på ekstrautstyret til X-serien, forteller Fujifilms salgsrepresentant, Karl Löweberg.

I tillegg stiller MadCatz opp med to premier til vinneren. Han kan nemlig også forvente seg å få et Tritton Kunai-hodesett og en MLG Pro-Circuit-kontroller i posten om kort tid.

En takk til MadCatz som stilte med disse premiene.

Vil du få hjelp med noe, hjelpe andre eller bare delta i diskusjoner? Slik registrerer du deg »

Følg Diskusjon.no på Facebook:

Les også
Slik blir du med på forumet
Les også
Disse ti sakene klikket vi mest på i 2012
Les også
Husker du alt som skjedde i 2012?
Les også
Dette er årets beste produkter
Les også
Hardware.no har fått nye mobilsider
annonse

Les også