Nå lager de en Google-film

Hollywood har hoppet på nerdetrenden.

Holywood har tydeligvis fått sansen for nerder den siste tiden. Datainteresse er tydeligvis ikke lenger dårlige konnotasjoner, og i dag er vi plutselig midtpunkten av en underholdningsbransjer med millioner av dollar å bruke. Sist ut fra nerdekavalkaden til Holywood er filmen «The Internship», ledet av to kjente skuespillere: Vince Vaughn og Owen Wilson.

Humorduoen har tidligere spilt sammen i filmen Wedding Crashers, og vil i denne omgangen spille et radarpar som prøver å få jobb hos Google.

"Er det greit å drikke øl med sjefen?", lyder spørsmålet. Ikke alle syntes det var greit.Foto: Fox

Som tittelen tilsier er det snakk om praksisplasser, hvor de må konkurrere med hundrevis av andre søkere. Problemet er selvfølgelig at våre to protagonister er både eldre, uerfarne og, basert på traileren, dummere, enn resten av gjengen.

Google har støttet The Internship fra starten av, og latt dem filme inne på området deres.

Se traileren til filmen under:

Hyller nerdene

De siste årene har vi sett flere teknologisentrerte filmtitler komme fra USA. Blant annet ble Facebook-gründeren Mark Zuckerberg portrettert i den kritikerroste filmen Social Network, og og nylig ble filmen jOBS vist frem på en filmfestival i USA. jOBS tar for seg Apples spede begynnelse, og Steve Jobs' samarbeid med Steve Wozniak.

I tillegg til jOBS er det også en annen film på vei med Steve Jobs som hovedperson, basert på biografien skrevet av Walter Isaacson.

Hvilken nerdefilm er din favoritt? Diskuter gjerne i kommentarfeltet nedenfor.

Les også: Slik ser Steve Jobs ut på film

(Kilde: Tech Radar)

Les også
9 ting du ikke visste om Bill Gates
Les også
Slik fikser du valentinsdagen
Les også
Dette bildet ble for stort for Datatilsynet
annonse