Nyhet

Nå får du nytt og lekkert Spotify-design

Rulles ut til Windows, Mac og iOS.

Husker du da vi skrev om hvor lekkert det nye Spotify-designet var? Nå har den nye varianten endelig blitt klargjort for lansering, og både Web-, Windows-, OS X- og iOS-versjonen har fått det nye, mørkere designet.

Mørkt og lekkert

Det første du vil legge merke til når du åpner opp Spotify, er naturlig nok de nye fargene. Alt har blitt ørten hakk mørkere, hvor den hvite og grå teksten stikker ut mer enn tidligere.

Artistsidene har blitt mye penere, og akkurat som mye annet i disse dagene har de gått for flatt design.

Les mer om det nye designet i vår sniktitt av nye Spotify »

Helt ny tjeneste

Men, det er ikke bare nye farger og ikoner du kan glede deg til. Spotify jobber også med å lansere en ny tjeneste kalt «Your music». Tjenesten vil gjør det lettere for deg å lagre dine egne sanger, og ikke minst finne tilbake til dem etterpå. Tjenesten skal skille seg fra de vanlige spillelistene ved at du bare trenger å trykke én gang for å si at du liker sangen, og Spotify vil gjøre resten selv.

Your Music er fortsatt i beta-fase, men hvis du vil kan du prøve den ved å gå til Spotifys Beta-nettside, hvor du kan melde deg opp som prøvekanin. Spotify lover at det er plass til alle som vil.

Oppdateres automatisk

Du kan laste ned iOS-oppdateringen direkte fra App Store, mens du er nødt til å vente på at Spotify oppdaterer klienten din på Windows og OS X. En Android-applikasjon skal være rett rundt hjørnet, ifølge Spotifys pressemelding.

Få mest ut av det populære musikkprogrammet:
Ti triks for å bli en Spotify-mester »

(Kilde: Pressemelding)

Les også
Slik ser splitter nye Spotify ut
annonse