Til hovedinnhold

Dette er de beste Singles’ Day-tilbudene

Singles’ Day går av stabelen mandag. Vi har plukket ut de beste gadget-tilbudene.
Produsentene/montasje

I dag er det «Singles’ Day», en handledag som opprinnelig kom fra Asia og som norske butikker også har omfavnet i stadig større grad de siste årene. Dagen faller 11. november, som symbolsk nok gir en dato med fire ett-tall.

Singles’ Day ligger dermed drøye to uker før den langt mer kjente Black Friday, som i år er 29. november.

Black Week og Black Friday er nok fortsatt betydelig større enn Singles’ Day, både med tanke på utvalg og avslag. Men det betyr ikke at det ikke er en god idé å slå til nå om et produkt du har lyst på er på tilbud.

– I alle fall om butikken tilbyr kundefordeler som åpent kjøp og prisgaranti. Da kan du returnere varen eller få kompensasjon om det skulle vise seg at noen setter prisen ytterligere ned på Black Friday, sa daglig leder Amund Espelien i Prisguiden til Tek.no i forbindelse med Singles’ Day i fjor.

Her er noen av de beste tilbudene vi har sett i år. Produktene vi velger ut er produkter vi har testet og kan stå inne for, og som selges til en god pris akkurat i dag.

Jabra Elite 85h: Knallgod støydemping til en billig penge

 • Pris ved lansering: 2.490 kroner
 • Normalpris: 2.490 kroner
 • Pris nå: 1.990 kroner

Jabras flaggskiphodetelefoner med støydemping kom på markedet tidligere i år, og danskene viste igjen at de vet hva de driver med. Elite 85h er komfortable å ha på, er spekket med teknologi og byr ikke minst på både god lyd og svært habil aktiv støydemping.

De har også en batteritid som svært få av konkurrentene er i stand til å matche, med 36 timers spilletid med støydempingen aktivert og 41 timer uten, og er ikke minst ypperlige til telefonsamtaler svært i meget støyende omgivelser.

Allerede da de kom var de billigere enn hovedkonkurrentene fra Bose og Sony, mens de i dag er enda noen hundrelapper billigere. Til under 2.000 kroner er nok dette de beste hodetelefonene du får i dag.

Sony WH-1000XM3: Den mest kompromissløse støydempingen

 • Pris ved lansering: 3.990 kroner
 • Normalpris: Cirka 3.100 kroner
 • Pris nå: 2.790 kroner

Sonys WH-1000XM3 har siden lanseringen i fjor høst vært hodetelefonene å slå når vi snakker om aktiv støydemping, og inntil Jabra og Bose kom på banen i år regjerte de i praksis alene.

1000XM3 er fortsatt blant de absolutt beste, og byr på en enda litt mer kompromissløs støydemping enn Jabra gjør, i tillegg til en litt mer basstung og potensielt mer engasjerende lyd.

For deg som flyr ofte kan også Sony-hodetelefonenes evne til å utjevne trykk på fly være en kjærkommen funksjon, og også 1000XM3 har en imponerende batterilevetid på rundt 30 timer med musikk og støydemping. Til samtaler er de imidlertid betydelig svakere enn Jabraene, som er noe som definitivt bør tas med i vurderingen.

Samsung QE75Q900: Rett og slett ren TV-magi

 • Pris ved lansering: 70.000 kroner
 • Normalpris: 49.990 kroner
 • Pris nå: 32.990 kroner

Samsung var først ut med en 8K-TV på det norske markedet, og vår TV-tester kalte TV-en en mester til å gjengi farger. Den har også en helt vanvittig lysstyrke på inntil 4000 nits, og sortnivået er også helt i toppklassen hva gjelder LCD-TV-er.

Oppskaleringsalgoritmene er dessuten gode, og selv på relativt lavoppløst strømmeinnhold klarer Q900 å gjøre resultatet bedre enn det opprinnelig var. Det gjør at det kan være et poeng å investere i en 8K-TV allerede nå, til tross for at det er svært begrenset med innhold tilgjengelig i denne oppløsningen.

Siden vi testet denne TV-en for ganske nøyaktig et år siden har prisen falt med titusenvis av kroner, men Komplett har i dag et ekstra godt tilbud: Medlemmer i deres kundeklubb (som er gratis, og derfor tar vi med tilbudet i denne oversikten) får i dag 17.000 kroner ekstra avslag, som bringer prisen på 75-tommeren ned i knappe 33.000 kroner.

Det er mye TV for pengene.

Huawei Mate 20 Pro: Knalltelefon til halv pris

 • Pris ved lansering: 9.490 kroner
 • Normalpris: Cirka 5.400 kroner
 • Pris nå: 4.990 kroner

Skal vi legge skylda for iPhone 11 Pro og Galaxy Note 10 på én enkelt mobil, så er det Huaweis Mate 20 Pro. Den var først med trådløs vennelading, slik at du kan legge en iPhone rygg i rygg for å gi den trøtte fruktmobilen livsgnisten tilbake.

Den var også blant de første til å kombinere ultravidvinkel, zoom og ordinært kamera i samme pakke. Selvsagt hadde den med seg tre av Huaweis greatest hits også; en fantastisk nattmodus som kan ta bilder når det er mørkt, et digert batteri som varer og varer og flott design med uvanlige fargevalg på baksiden.

Og siden ingen er mer kleptomane enn mobilprodusenter har den stjålet bittelitt den også; en sikker ansiktslås som fungerer etter samme prinsipp som FaceID i nyere iPhoner er plassert øverst i skjermen.

Da den kom kostet den drøyt 9.000 kroner. Det er bare såvidt over året siden. Nå koster den 4.500 kroner, og mer mobil for pengene skal det godt gjøres å finne.

Huawei Matebook D: Mye PC for pengene

 • Pris ved lansering: 10.000 kroner
 • Normalpris: 10.000 kroner
 • Pris nå: 6.995 kroner

Huaweis Core i5-utstyrte Matebook D gjorde det skarpt da vi testet studentbærbare i fjor høst, og selv om den er utstyrt med forrigegenerasjons Intel-prosessor er det fortsatt svært mye å like her.

Metallkropp gir høy kvalitetsfølelse, tastaturet er flott å bruke og pekeplaten både stor og responsiv. Ytelsen er god og Matebook D har også et dedikert Nvidia-grafikkort som gjør at den kan fungere greit til lett spilling. Batterilevetiden er dessuten god, og den holdt hele 11 timer i vår test.

Bose Home Speaker 500: Tung og fyldig multiromslyd

 • Pris ved lansering: 4.990 kroner
 • Normalpris: 3.790 kroner
 • Pris nå: 3.490 kroner

De fleste tenker gjerne på Sonos når det er snakk om multiromssystemer, men det har etter hvert blitt mange gode alternativer i denne kategorien, og ett av dem er Bose.

Deres Home Speaker 500 byr på svært god lydkvalitet sett opp mot størrelsen på høyttaleren, og er fint i stand til å fylle både ett og to rom med lyd (selv om vi kanskje ikke er overbegeistret over hva som skjer med lyden når vi går over middels på volumindikatoren).

Den skiller seg også ut ved å ha en liten skjerm i front som viser albumgrafikk og annen informasjon. Da vi testet høyttaleren i vår var ikke Google Assistant aktivert, men denne skal nå være på plass.

I testen holdt vi tilbake en anbefaling av Home Speaker 500, men det var i hovedsak på grunn av prisen. Til dagens pris er vi betraktelig mer vennlig innstilt.

Apple iPad 2019: Siste iPad til en liten rabatt

 • Pris ved lansering: 3.990 kroner
 • Normalpris: 3.990 kroner
 • Pris nå: 3.690 kroner

Apple-produkter er som regel ikke på tilbud. Men noen dager i året kan du regne med at butikkene skrur ned noen av dem med noen kroner. Sist lanserte iPad kan du kjøpe for 3.700 kroner i dag, mot 4.000 kroner til vanlig. Den er svært lik fjorårets iPad, men den byr på bittelitt mer.

Du får en gigabyte mer RAM, som kan bety forskjellen på en generasjon eller to i fremtidige iPadOS-oppdateringer. Du får 0,5 tommer større skjerm og du får fysisk tastaturtilkobling. Det siste er en av de viktigste enkeltfunksjonene i iPad Pro og nye iPad Air. Men vær obs; tastaturet koster flesk, og ender fort på halve prisen av selve nettbrettet.

Skal du likevel ha en ny iPad? Du sparer neppe mer enn 300 kroner av vanlig utsalgspris med det første ... hvis ikke du tar sjansen på Black Friday, da.

Apple iPad 2018 128 GB: Fjorårets iPad til godpris

 • Pris ved lansering: 4.490 kroner
 • Normalpris: 3.990 kroner
 • Pris nå: 3.333 kroner

iPad er og blir nettbrettet folk har begynt å bruke til alt mellom himmel og jord. Fjorårets versjon fikk støtte for Apple Pencil, slik at du kan tegne på den 9,7 tommer store skjermen. Ellers er brettet raskt og godt i bruk, og har et enormt økosystem av tjenester og apper knyttet til seg.

Vanlig startpris for dette nettbrettet ligger rundt 3300 kroner, men akkurat i dag kan du kjøpe det med 128 gigabyte lagringsplass til samme pris som du ellers ville fått fattige 32 gigabyte, selv m du riktignok må melde deg inn i Elkjøps kundeklubb. Det kan det kanskje være verdt.

 • Pris ved lansering: 3.000 kroner
 • Normalpris: Cirka 2.400 kroner
 • Pris nå: 1.790 kroner

Det ser kanskje litt underlig ut å ta med et produkt som har fått karakteren 6,5 av 10 i denne oversikten. Det skyldes i hovedsak at karakteren ble satt på basis av en helt annen pris enn produktet selges for i dag.

Deco M5 er små og plasseringsvennlige, og trepakningen som er på tilbud vil kunne gi deg solid wifi-dekning over store arealer. Du får kanskje ikke de aller høyeste hastighetene, men til gjengjeld et svært enkelt oppsett og administrasjon.

På papiret er de dessuten ørlite kraftigere enn søsterproduktet Deco M4 som vi anbefalte nylig, som koster omtrent det samme.

Har du sett produkter på tilbud som du føler burde vært med i oversikten? Hør fra deg i kommentarfeltet.

annonse