Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Nyhet

– Humper og klumper på skjermen er normalt

Motorola advarer kommende Razr-kjøpere i forkant av salget.

Motorolas første brettbare mobil er rett rundt hjørnet. De første kundene som har forhåndsbestilt mobilen vil motta den i begynnelsen av februar, og ifølge Motorola selv skal det være ganske mange av dem.

Nå har selskapet sluppet en rekke informasjonsvideoer som forklarer hvordan den nye mobilen fungerer, og hva du bør passe på når du bruker den. Ifølge videoene bør du holde skjermen tørr, unngå skjermbeskyttere, vær varsom med skarpe objekter og pass på å lukke mobilen før du putter den i lomma.

Ikke så overraskende, spesielt ikke med tanke på hvor skjør den forrige brettbare mobilen vi testet var.

Men i tillegg til generelle advarsler om bruken, sier Motorola også at «humper og klumper» (humps and lumps) på skjermen er helt normalt.

Her kan du se videoen:

Skaper reaksjoner

Motorola Razr-mobilen vi fikk prøve på lanseringen i London hadde ingen slike åpenbare problemer, og skjulte selve brettekanten bedre enn Samsung Galaxy Fold, så det kan hende Motorola bare prøver å være ekstra varsomme for å unngå potensielle klager.

Likevel har kommentaren om at humper og klumper er helt normalt fått mange til å reagere.

– Det er ikke akkurat helt sjokkerende detaljer, men det er en god påminnelse om at brettbare mobiler fortsatt er i oppstarten. Og ikke minst er det greit å huske slike detaljer hvis du har planlagt å punge ut 1500 dollar for en, skriver journalisten Jon Ingas for Engadget.

Motorola Razr (2019)
Motorola Razr (2019)

– Det var for godt til å være sant da Motorola-sjefen tidligere sa i et The Verge-intervju at de ikke skulle «gå ut og fortelle at brukere måtte være forsiktige når de bruker mobilen», påpeker Alyse Stanley hos Gizmodo.

Spesifikasjonene til mobilen kan du se under, og vil du lese mer om nøyaktig hvordan mobilen er å håndtere og våre førsteinntrykk kan du ta turen hit.

Så gjenstår det å se om Razr klarer å unngå å få de samme problemene som Samsungs beryktede Galaxy Fold.

annonse