Tek.no

Nyhet

Sære taster fra Motorola?

Tastene lyser opp bak panelet.
Marius Valle
3 Sept 2007 05:00
Telefonen er ikke spesielt tjukk.

Spesielle tasteløsninger er i vinden, og denne gangen ser det ut til at det er Motorolas tur til å prøve å finne opp hjulet på nytt. Dersom de nye bildene som har dukket opp er ekte, kommer Motorola med en telefon som ikke har taster i det hele tatt.

Nupper

En kinesisk nettside har publisert bilder av det som skal være Motorola ROKR E8. Hele tastesettet å telefonen skal være byttet ut med et berøringsfølsomt panel med "nupper" som markerer tastene. Panelet er i utgangspunktet uten tegn og tall, så disse vil lyse opp bak panelet.

Dersom vi tar bildene for god fisk, endres symbolene på panelet etter hvilke funksjoner som er aktivert. Når mp3-spilleren er aktivert, vil musikktaster lyse opp.

Metall eller plast?

Telefonen er ellers forholdsvis tynn, og ser ut til å være lage i metall eller blank plast. Minnekapasiteten skal være 2 GB, og utvidbar med MicroSD-minnekort. På toppen av telefonen sitter en 3,5 mm minijackutgang. Telefonen har også USB-port.

Hvorvidt telefonen er et kommende Motorola-produkt, en kinesisk etterligningstelefon eller et fantasifoster gjenstår å se.

(Kilde: Phonearea.com)

Les også
Musikkmonster fra Samsung?
Les også
Ny kamerakjempe fra Sony Ericsson?
Les også
Her er Samsungs knøttlille Prada
Les også
En helt ny måte å taste på
annonse

Les også