Tek.no

Nyhet

Nytt tilbehørsdryss fra Nokia

Einar Eriksen
27 Aug 2007 16:54

Nokia har lansert en rekke nytt tilbehør til sine mobiler. I listen finner du både hodesett, høyttalere og en GPS-modul.

GPS-modulen LD-4W

Har du en Nokia-telefon uten GPS, trenger ikke det stoppe deg fra å bruke mobilen som GPS. Denne GPS-mottakeren kobler du til telefonen din ved hjelp av Bluetooth.

Nokia oppgir batterilevetiden i LD-4W til 10 timer. En billader følger med i pakken, slik at du kan lade enheten mens du navigerer. Enheten kan også tas ut av bilen og plasseres i skjortelomma når du har parkert bilen din.

I bilen kan GPS-enheten festes til frontruta ved hjelp av en medfølgende sugekopp, slik at den får best mulig dekning når du kjører.

Prisen på LD-4W lander trolig på rundt 1200 kroner inklusive avgifter

Det trådløse musikkhodesettet BH-903

Hodesettet BH-903 støtter A2DP, slik at du får trådløs stereo-lyd via Bluetooth. Hodesettet fjernkontrollerer musikken, og har i tillegg en innebygget OLED-skjerm slik at du enklere kan styre musikken uten å ta mobilen opp av lomma.

BH-903 er utformet som en fjernkontroll med to ørepropper tilkoblet.

Skjermen er ikke bare til for å styre musikken, men lar deg også lese tekstmeldinger direkte på fjernkontroll-enheten.

Vekten til hodesettet er 32 gram, og har en batterilevetid på 15 timer med tale eller musikklytting. Forvent en pris på rundt 2100 kroner.

Del musikken med MD-7W

Med høyttalersettet MD-7W er tanken at du enkelt kan dele musikken med omverden. Nokia lover at høyttalersettet kan levere stor lyd, og at det yter kraftig bass.

Høyttalersettet er utviklet sammen med D & M Premium Sound Solutions, og designet er inspirert av Nokias telefoner i N-serien.

Regn med en pris på rundt 1350 kroner inklusive avgifter.

Bluetooth-håndfrien BH-902

Nokias nye trådløse håndfri BH-902 ligner utseendemessig mye på BH-700, men har fått avrundede hjørner.

Hodesettet har i tillegg fått en OLED-skjerm på utsiden, slik at du kan se batterilevetid, hvem som ringer, og annen informasjon rett på hodesettet. Skjermen viser også om du har fått en SMS- eller MMS-melding rett på skjermen.

Vekten på den nye håndfrien er 18,2 gram, og du må regne med en pris på rundt 1200 kroner.

Power Pack DC-1

Ikke alle telefoner har like god batterilevetid. For å kompensere kan du bruke den nye kraftpakken DC-1 som du kan ha med deg overalt, og som lader telefonen din når du trenger det.

Batteripakken lader du opp på forhånd, og når den er fullt oppladet kan den overføre strøm til telefonen din tilsvarende tre hele oppladinger.

Regn med å betale litt over tusenlappen for Nokias batteripakke.

Les også
Årets lureste mobil?
Les også
En Lamborghini til mobilen din
Les også
Håndfrien du slipper å lade
Les også
Nokia oppdaterer surfebrettet
Les også
Jabra BT8010
Les også
Samsung Wep180
Les også
Nå har Nokia N93i fått A2DP
Les også
Samsung Wep 410
annonse

Les også