Nyhet

Bbedit får HTML5-støtte

Tekstprogrammet BBEdit for Mac er nå tilgjengelig i ny versjon. Dette programmet er tilrettelagt for forskjellige typer koder, eksempelvis HTML og CSS. Programmet vil kunne fullføre en bestemt kode mens du skriver koden.

Blant nyhetene i versjon 9.5 er støtte for HTML5, det vil si programmet skal gjenkjenne HTML5-koder. Programmet skal også ha fått forbedret verktøy som kan brukes til å konvertere HTML til tekst, og tilbake igjen. Redigeringsverktøy for CSS og XML skal også være forbedret.

Videre skal programmet ha fått en rekke forbedringer som ikke er så synlige for brukeren, og ytelsen skal være forbedret.

Les mer om nyhetene på denne siden, og mer om selve programmet på barebones.com.

Kjøp Bbedit elle last ned prøveversjon

Bbedit 9.6 har en prislapp på 125 USD. Oppgradering fra tidligere versjoner koster 30 USD, mens brukere av versjon 9.0 eller høyere kan oppgradere gratis. Bbedit krever Leopard 10.5 eller Snow Leopard 10.6. Programmet kan eventuelt lastes ned og prøves gratis i 30 dager.

Gratis alternativ

Det kan nevnes at det finnes en gratis tekstprogram for Mac fra samme utvikler som Bbedit, nemlig Textwrangler. Det er et program for brukere som ikke trenger avanserte funksjoner.

(Kilde: PC Word.com)

Les også
Snøleoparden blir raskere
Les også
Beskyttelse for Mac
Les også
Gruppesamtale for Mac
Les også
Gratis antivirus for Mac
Les også
Silverlight nedprioriteres
Les også
Mac-virus herjer
Les også
Apple med en håndfull nyheter
Les også
Apple oppdaterer Macbook Air
Les også
AutoCAD returnerer til Apple
annonse