Tek.no

Nyhet

Leica samler inn på Twitter

Geir Willy Haugen
30 Juni 2010 15:57

Leica har som de fleste andre store internasjonale selskaper funnet veien til de sosiale mediene. Selskapet har i skrivende stund 5976 følgere på Twitter og 49157 tilhengere på Facebook.

Fra og med i dag, vil Leica donere bort en halv euro for hver nye følger de får på Twitter. Pengene går til foreningen The Association for International Cancer Research (AICR), som arbeider med å finne årsaker til kreft.

Brukerinitiativ
Initiativet kommer etter at brukere på det uavhengige Leica-forumet, L-Camera, lagde Leica User Forum Charity Book 2010. Boken er på 172 sider, og inneholder bidrag fra 101 forumbrukere. Den selges for 95 euro, hvorav seks euro går til AICR, og har til nå samlet inn over 9000 euro.

- Dette imponerende arbeidet vil gi oss viktige inntekter. Det vil hjelpe oss å bistå forskere over hele verden, i deres anstrengelser for å forstå, og svare på noen av de mest kompliserte spørsmålene i sitt felt, sier Norman Barrett hos AICR.

Hvis Leica skulle oppnå 10000 følgere på Twitter innen 9. juli 2010, vil selskapet donere ytterligere 1000 euro til AICR.

Du finner Leica på Twitter her.

Les også
Akamkalenderen er i salg
annonse

Les også

Loading