Til hovedinnhold

Lokker til seg studentene

The Linux Foundation, som sannsynligvis må anses som den tyngste forkjemperen for Linux og fri programvare på verdensbasis, har nå lansert muligheten for studentmedlemskap. Pris på standardmedlemskap for enkeltmedlemmer har vært på 99 amerikanske dollar, eller ca 550 norske kroner, årlig. Studenter kan nå få samme medlemsfordelene for den nette sum av 25 amerikanske dollar, eller ca 140 norske kroner, årlig.

Fordelene man får som medlem, sett bort fra det at man støtter en god sak, inkluderer blant annet:

  • Egen linux.com e-postadresse
  • Valgfri linux.com t-skjorte
  • 35 prosent rabatt på O'Reilly bøker og e-bøker
  • 15 prosent rabatt på Linux journal-abonnement
  • 10 USD rabatt på bestillinger over 40 USD fra thinkgeek
  • Rabatt på en rekke Linux-seminarer, messer og kurs

I tillegg får man nå også muligheten for å reservere linux.com-epostadressen for resten av livet. Dette betaler man et engangsbeløp på 150 amerikanske dollar, eller ca 850 norske kroner for.

Den nye store rosinen i pølsa er at man får ansattrabatt, som oppgis til å være opp til 40 prosent, når man kjøper maskinvare hos Dell, HP og Lenovo.

Medlemskap er bestilt.

Oppdatering:

Tilbudet er så nytt at The Linux Foundation selv ikke har mottatt informasjon fra Dell, Lenovo og HP om, og eventuelt hvordan, deres tilbud kan benyttes utenfor USA. Jeg har fått løfter om tilbakemelding om dette straks informasjonen foreligger, og vil da oppdatere artikkelen.

(Kilde: ostatic)

Mer om
annonse