Til hovedinnhold

Nye bilder avslører Galaxy S10-fargene

Evan Blass / @evleaks
Finn Jarle Kvalheim

Samsungs neste flaggskip slippes i neste uke, og som vanlig jobber ryktemøllen for fullt med å spikre detaljene i forkant av lanseringen. Nå har det dukket opp fire nye bilder av Galaxy S10 som viser hvilke farger telefonen kan dukke opp i, og en av plakatene som sannsynligvis vil henge ved lanseringen den 20. februar.

Det er den kjente ryktemakeren Evan Blass som har postet bildene på sin @evleaks-konto på Twitter.

Grønn og perlemor

De to fargene som kanskje er litt uventet er en grønn utgave og en perlemoraktig hvit utgave. I tillegg til det kommer en svart versjon som neppe overrasker noen - det har tross alt vært en av standardfargene i alle generasjoner av Galaxy S.

Samtlige tre bilder viser telefonen slik vi har blitt vant til å se den på ryktebørsen etter hvert. En forside bestående av nesten bare skjerm, kun avbrutt av tynne rammer oppe og nede.

Oppgradert kamera

Slik ser Evan Blass' originalbilde av de tre S10-ene ut.
Evan Blass / @evleaks

I stedet for å sitte i en tykk ramme øverst er frontkameraene flyttet inn i et utskåret felt øverst til høyre i skjermen.

Rykter publisert av Phonearena hevder at disse frontkameraene vil ha optisk stabilisering og at de vil kunne ta opp video i 4K-oppløsning. De skriver også at hovedkameraene vil få en heftig elektronisk stabilisering som minner om det GoPro-kameraene leverer.

Baksidene viser tre kamera, blits og sensorer i et felt som er svart for alle tre fargene.

Stadige avsløringer

Det er altså den velkjente ryktemakeren Evan Blass som har postet bildene på sin Twitter-konto. Det er ikke alltid hans påstander stemmer, men han treffer så ofte at det som regel er verdt å spisse ørene for ny informasjon fra den kanten.

For eksempel avslørte han designen på Apples iPhone X før lansering, og i fjor viste han frem både Galaxy S9 og de nye DeX-krybbene før Samsung rakk å lansere dem selv. For tiden er han også opptatt med å kvitre om Nokias neste toppmodell med en drøss kamera på baksiden.

Det fjerde bildet Blass la ut viser et enormt reklamebanner for Galaxy S10+, med én stor telefon med påslått skjerm i et hav av mindre og avskrudde skjermer.

Spesifikasjonslisten

Selve spesifikasjonene har tidligere rykter tatt for seg. Skulle de stemme vil den nye modellen få Qualcomm Snapdragon 855 på det amerikanske markedet, mens vi i Europa kan forvente en Samsung Exynos 9820.

Fordelingen i så fall slik den pleier. Samsung har pleid å kjøre sine egenutviklede brikkesett i Asia og Europa, mens amerikanerne har fått Snapdragon-varianter med tilsvarende ytelse.

Utover det hevdes Galaxy S10+ å få følgende spesifikasjoner:

  • 6,4 tommers AMOLED med 1440 x 2960 pikslers oppløsning
  • 6 GB RAM
  • Tre sensorer i hovedkameraet. 16, 16 og 13 MP
  • 64 GB lagringsplass
  • 3,5 mm jackutgang
  • Hurtiglading
  • Batteri på 3700 mAh
  • USB C
  • Størrelse: 157,5 x 75 x 7,8 mm
annonse