Til hovedinnhold

Trykkfølsom klokkemobil fra Hyundai

På årets mobilmesse i Barcelona viste LG frem sin nye klokkemobil. Med videosamtale med selveste Bill Gates forsøkte de overbevise verden om at dette er fremtiden. Nå kaster Hyundai seg på racet.

Flere funksjoner

Ifølge Vnunet har Hyundai annonsert at de vil lansere en ny klokkemobil for markedet før sommeren. Klokkemobilen, som har fått det inspirerende  navnet MB-910, kommer med en trykkfølsom skjerm med 132 x 176 pikslers oppløsning og vil kunne brukes både som telefon, musikkspiller til å lese E-post og MMS og kan også vise video.
Klokken har derimot en stor begrensning i at den kun er utstyrt med 129MB integrert minne uten mulighet for å legge til eksterne løsninger. Det er med andre ord ikke mye du får plass til i denne klokkemobilen.

Billig pris

Klokken har en matchvekt på 58 gram og kobles opp mot det medfølgende headsettet via Blåtann. Ifølge Hyundai selv vil batteriet holde for 70 timer stand-by og tre timers taletid. Forhåpentligvis vil den også kunne vise deg tiden.

I første omgang vil klokken lanseres i Storbritannia til en pris på 1900 kroner med headsett inkludert i prisen. LG sin trykkfølsomme klokkemobil vil ha en langt stivere pris, men vil på sin side komme med 2GB minne.

Mer om
annonse