Til hovedinnhold

Finn produktprisen med prissøk

Vi ønsker å lage flere og bedre nyttetjenester til deg som leser Teknofil.no. Fra før har du kanskje testet andre tjenester som Speedometer, passordgenerator og Mobilen.no sin Ringepriser (kalkulator for mobilabonnement). I disse dager utbedrer vi vårt prissøk og for å lage søkemotoren best mulig ønsker vi tilbakemelding fra deg som bruker. Målet er å gjøre prissøket smartere, raskere og enklere i bruk.
Prissøk gir deg enkelt oversikt over hvilke nettbutikker som selger produktet, og hvem som selger det billigst. I dag søker tjenesten i 45 000 varelinjer fordelt på 45 norske nettbutikker og utvalget av varelinjer og butikker økes fortløpende.

Finner prissøket ditt neste elektronikkprodukt?

Vi har gjort en rekke tester og mener at søket begynner å gi gode resultater. En del ganger er det likevel vanskelig å tenke seg frem til hvordan du som leser vil bruke søketjenesten, og vi håper derfor at du vil hjelpe oss med å teste den ut. Har du lyst på ny mobil, trenger tilbehør til speilreflekskameraet eller sikler på ny bærbar PC? Da håper vi du kan teste prissøket og gi oss tilbakemelding på om prissøket var til nytte ved å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet under artikkelen.

Lenke til prissøket finner du både i toppmenyen her på Teknofil.no og til høyre for artikkelteksten i de fleste artiklene våre. I artiklene vil du finne ferdige prissøk i de artiklene hvor vi omtaler ett eller flere produkter som er på markedet. Hvis vi skriver om en serie nye TV-er eller tester en bæbar PC skal du finne en ramme til høyre for artikkelteksten som viser nettbutikkene som selger varen billigst. På den måten kan du raskt finne dagens pris på varen, selv om produktet ble testet for 3 måneder siden.

Hjelp oss å teste

Trenger du tips til hva du kan søke etter? Se søkeeksemplene til høyre, eller prøv et av disse søkene:
- iPod Touch 16 GB
- HTC Hero
- Samsung Omnia HD
- Nintendo Wii (listen viser en del tilbehør først)
- Playstation 3
- TomTom One
- LCD TV 42 FULL HD
Finner du produktene du ønsker deg? Fortell oss hva du søker etter, og hvor gode du synes søkeresultatene er slik at vi kan forbedre søkemotoren.
Prissøket vårt er enda i en tidlig fase, og det vil komme mange forbedringer framover. Hva som skal satses på og hva som skal vrakes kan du være med på bestemme! Gi oss en kommentar via kommentarboksen under. Alle tilbakemeldinger vil bli godt vurdert

Mer om
annonse