Til hovedinnhold

Populær navigasjonsapp klar for Windows Phone 8

CoPilot finnes nå til alle de tre største mobilplattformene.

ALK Technology har lansert en Windows Phone 8-versjon av navigasjonsappen CoPilot, i tillegg til en Windows 8-versjon for nettbrett. Appen finnes fra før av for Android og iOS.

CoPilot for Windows Phone 8.

Ifølge en pressemelding fra selskapet er appen designet som et alternativ til innebygde navigasjonsløsninger for bil. Den støtter sving-for-sving-navigasjon med taletilbakemeldinger, og lagrer kartene offline – slik at man unngår unødvendig databruk

– Vi har alltid vært fan av Microsofts mobilløsninger. CoPilot ble opprinnelig utviklet for Microsofts Pocket PC og var en pioneer innenfor mobil navigasjon på Windows Mobile. Vi er derfor svært fornøyd med å kunne annonsere en ny app for Windows Phone 8 og Windows 8, sier David Quin i ALK Technologies i en pressemelding.

Minst mulig distraksjon

Quin sier mobile Windows-enheter raskt begynner å få fotfeste som et alternativ til Android og iOS.

Ifølge ALK Technologies har selskapet lagt vekt på at navigasjonsløsningen skal være minst mulig distraherende, blant annet med en funksjon som gjør at kart og retningsveiviser kun vises når når du må svinge.

Appen finnes i en Premium-versjon med 12 måneders trafikkinformasjon, eller en gratisversjon med gratis offline reiseplanlegging, og mulighet for å kjøpe sving-for-sving-navigasjon. Det finnes også en egen lastebilversjon.

Les også vår test av den smarte, sosiale navigasjonstjenesten Waze her.

Mer om
annonse