Nyhet

Aprilfest også i 2010

Foto: ingardj

Selv om det ikke ser slik ut utenfor vinduene til de fleste, så nærmer våren seg med stormskritt. Og da er det tid for den årlige aprilfesten. Dette er en fotografisk øvelse der det er du selv som gir deg en utfordring som du skal følge hele måneden.

Som sagt, du skal utfordre deg selv fotografisk i hele april, og du presenterer resultatet fortløpende på forumet. Hvilken utfordring du velger, bestemmer du selv. Tidligere temaer som har vært valgt er Landskap, kontraster, musikkinspirert, Våren kommer, 50mm hei Zeiss, Ting som sier dunk om natten og Termodynamikkens annen lov. Det ser ut til at fantasien er like god i år - Er våren i rute?, Kysten, Ut i det blå, Steder jeg har vært er noen av temaene som vi kan se frem til.

Utfordringen er åpen for alle som er medlem av forumet, og du selv kan velge nivå - alt fra et par bilder i uka til et bilde per dag. Mer informasjon finner dere her, der kan dere også stille de spørsmålene dere skulle ha.

Foto: Anew

Det er ikke noen rangering av beste bilde eller premier da aprilfesten handlet om å utfordre seg selv - ikke å konkurrere med andre.

Les også: Fotografisk aprilfest 2008

Les også: Aprilfesten 2008 er i gang

Les også: Bilder fra aprilfesten 2008

Les også: Aprilfesten 2009

Les også
Aprilfesten 2009
Les også
Her er bildene fra aprilfesten
Les også
Aprilfesten er i gang
Les også
Fotografisk aprilfest
annonse