Til hovedinnhold

Netcom forenkler mobilabonnementene

Ubegrenset ringing, SMS og MMS inkludert i alle abonnementer.

iStockphoto

NetCom endrer prisplanene sine og tilbyr nå ubegrenset ringing, SMS og MMS inkludert i alle abonnement. Forskjellen blir nå kun størrelsen på datapakken.

– Dagens mobilkunder ønsker å ta enkle, men smarte valg. Syv av ti har en smarttelefon, og bruker den mer til sosiale medier, nettsurfing og musikk enn ringing og SMS. Dette tar vi konsekvensen av. Fra i dag gir vi kundene ett valgkriterie – størrelsen på datapakken. Tradisjonelle tjenester som ringeminutter, SMS og MMS slippes fri og kan benyttes ubegrenset året rundt, sier Karl Fredrik Lund, direktør for privatmarkedet i Netcom ifølge en pressemelding.

Fjerner forvirringen

Karl Fredrik Lund, direktør for privatmarkedet i NetCom.Foto: Vegard Haugen, Amobil.no

I dag tilbyr de fleste mobiloperatører et vell av abonnementer, der kundene må velge mellom inkluderte eller takserte meldinger, mye eller lite ringetid, liten, medium, eller stor datapakke. Bildet er uoversiktlig og forvirrende for kundene som skal velge abonnement, noe blant andre Post- og teletilsynets sjef Torstein Olsen har kommentert.

– Nå tar vi et oppgjør med bransjens prising av mobiltjenester, og forenkler valget til det kundene er opptatt av, nemlig datapakker. Med Smart-porteføljen fjerner vi oss fra konkurrentenes tungvinte og tradisjonsbunde priskriterier, og omfavner smarttelefongenerasjonen som ingen andre i Norge, sier Lund.

Spotify som tillegg

Netcoms nye portefølje heter Smart, og består av mini, basis, pluss og super. Alle fire variantene inkluderer fri og ubegrenset bruk av ringing, SMS og MMS. I tillegg videreføres fordelene som 2 for 1 på kino og ring uten tillegg i Norden. Kunder som bestiller Spotify premium får med 500 MB kostnadsfritt, og for 30 kroner ekstra i måneden inkluderes et ekstra dataSIM.

– Smart-porteføljen favner alle mobilbrukere, fra deg som er mest opptatt av den lange, gode samtalen til storbrukere av video- og strømmetjenester. Antall ringeminutter, SMS og MMS er ubegrenset og helt kostnadsfritt så det trenger du ikke å tenke på. Valget består av hvor mye du ønsker å være på nett. Enklere blir det ikke, sier Lund.

Netcoms nye SMART-portefølje består av fire pakker: Smart Mini (200 MB) som koster 199 per måned, Smart Basis (1,5 GB) som koster 299 per måned, Smart Pluss (3 GB) som koster 399 per måned og Smart Super (6 GB) som koster 549 per måned.

Alle abonnementene kan kjøpes med Spotify Premium for 99 per måned inkludert 500 MB esktra. Alle abonnementene kan også inkludere et ekstra data-SIM for 30 kroner per måned. Basis, Pluss og Super inkluderer også tjenesten «Ring uten tillegg i Norden», hvor utlandstillegget på samtaler til og fra Norden er fjernet.

Les også: Her finner du det beste mobilabonnementet

annonse