WiMP inntar Polen

Den norske musikktjenesten er klar for det polske markedet.

Den norske musikkstreamingstjenesten WiMP holder nå på med de siste forberedelsene til den nært forestående lanseringen.

Per i dag tilbyr tjenesten over 18 millioner låter, noe som er mindre enn noen av de andre store musikkstreamingstjenestene. Det som likevel har gjort WiMP konkurransedyktige er alt det redaksjonelle innholdet.

Henter digitalsjef fra Universal Music

Evnen til å tenke lokalt har vært alfa omega for WiMP i Norge, og for å gjenskape suksessen i Polen er de nødt til å finne de rette menneskene som kan få til noe av det samme for polske musikkelskere.

Adrian Ciepichal, nåværende digitalsjef i Universal Music i Polen, har fått jobben som polsk WiMP-sjef. Han har tidligere vært involvert i lanseringen av flere andre digitale musikktjenester i Polen. Med seg i de nye kontorene i Warsawa har Ciepichal fått tidligere redaktør i mediekonsernet Agora, Katarzyna Rogalska. Hun får tittelen redaksjonssjef. Den ferske WiMP-sjefen i Polen har tilsynelatende store ambisjoner for den norske tjenesten i hjemlandet sitt:

”Jeg gleder meg til å begynne i WiMP og drive utviklingen innen digital musikk i Polen videre. WiMP vil ha det mest attraktive tilbudet på markedet i Polen og jeg gleder meg til å sammen med Katarzyna hjelpe WiMP til å bli musikktjeneste nummer en for polske brukere,” sier Ciepichal i en pressemelding.

WiMP har om lag 350.000 betalende brukere i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland, samt i Nederland under navnet Ziggo Muziek.

Les også: Nordmenn digger musikkstreaming

(Kilder: Pressemelding)

Les også
Nå kan bedriftene strømme musikk lovlig
Les også
Nordmenn digger musikkstreaming
Les også
Rara.com skal ta rotta på Spotify
Mer om
annonse