Tek.no

Nyhet

Hearthstone rulles ut til Android

Lanseres globalt «de neste dagene».

Google Play
Vegard Haugen
16 Des 2014 12:00

Blizzards samlekortspill Hearthstone: Heroes of Warcraft har til nå bare vært tilgjengelig til PC/Mac og Apple iPad. Nå melder utgiveren i en pressemelding at spillet også har blitt lansert til Android-nettbrett. Foreløpig har det imidlertid bare blitt lansert i Canada, Australia og New Zealand, men resten av verden skal visstnok stå for tur «de neste dagene».

Spillet går ut på å bekjempe motstanderen din ved å legge forskjellige kort på spillebrettet. På forhånd velger du en helt fra Warcraft-universet, og heltene har ulike fordeler. Kortstokken din består av offensive og defensive kort som du legger ut strategisk i løpet av kampen. Utover i spillet kan du spille ulike spillmodus og kjøpe nye kortstokker, for å utvide kortsamlingen din.

Les anmeldelsen av Hearthstone på Gamer.no.

– Mobilutgaver kommer

Android-spillere vil få tilgang til den nye utvidelsespakken Goblins vs. Gnomes, som nylig ble sluppet til de andre plattformene. I tillegg vil nye spillere få en Classic-kortpakke som velkomstbonus.

Videre skriver Blizzard at de jobber med å lage mobilutgaver av Hearthstone til Android og iOS, men de gir ingen indikasjoner på når disse vil komme.

Disse nettbrettene støttes

Minstekravene for å spille Hearthstone på et Android-nettbrett er 6-tommers skjerm, Android 4.0 eller nyere og minst 1 GB RAM. Her er listen over nettbrett som Blizzard selv mener skal fungere optimalt:

Last ned: Hearthstone: Heroes of Warcraft (foreløpig ikke tilgjengelig i Norge)

Husker du Street Fighter II og OutRun?
Nå kan du spille 900 arkade-spill gratis på nettet »

(Kilder: pressemelding, Gamer.no)

annonse

Les også