Tek.no

Nyhet

Ikke vent til mars - test Apple Watch nå

Ny tjeneste lar deg leke med klokken rett i nettleseren.

Montasje: Apple/Pipes/Teknofil.no
8 Jan 2015 16:00

Om bare to måneder er det ventet at Apple skal slippe sin første smartklokke, Apple Watch. Selv om vi har sett flere bilder av hvordan grensesnittet blir og hvordan menyene skal fungere, er det ikke alltid like lett å forestille seg hvordan det blir i praksis.

Nå har det dukket opp en fiffig nettside som bøter på problemet, laget av app-utviklerne Pipes, skriver The Next Web.

Ganske begrenset

På nettsiden Demoapplewatch.com har utvikleren laget en liten tjeneste som lar deg «prøve» en Apple Watch, for å få en liten smakebit på hvordan klokken fungerer i praksis.

I demoen får du se den bikubelignende hjemskjermen til Apple Watch, hvor du kan sveipe rundt i menyene med musepekeren eller fingeren din.

Du kan trykke deg inn på alle appene også, men stort sett alle viser bare et enkelt bilde av hvordan appen ser ut. Unntakene er blant annet iTunes-appen som lar deg starte en sang, samt Pipes-appen, som lar deg bla i et par bilder.

Ustabil nettside

Nettsiden ble omtalt i en rekke internasjonale nettaviser i går, og trafikken har tilsynelatende vært enorm. Dette har gått utover stabiliteten på tjenesten, og selv om vi kom inn til slutt, tok det flere forsøk. Dermed kan det lønne seg å prøve flere ganger hvis du blir møtt av feilmeldinger.

Nederst i artikkelen kan du se en rekke skjermbilder vi tok av vårt møte med Apple Watch-demoen.

Mange har blitt fristet av den nye klokken:
Slik ser en iPhone ut med Apple Watch-menyene »

(Kilde: DemoAppleWatch via The Next Web)

annonse

Les også