Til hovedinnhold

HTC One Max kan bli Galaxy Note IIIs største konkurrent

...og ferske bilder av HTC One mini har lekket.

Smartnews.bg

Det ventes at HTC kommer til å lansere to nye varianter av HTC One. Vi har tidligere skrevet om HTC Mini, som det allerede finnes en rekke bilder av på nettet. Nå har det dukket opp enda flere bilder, blant annet av en svart versjon av HTC Mini.

Intern dokumentasjon fra O2 i Tyskland nevner både HTC One Max og Mini.Foto: MobiFlip

Alt tyder altså på at HTC One vil få en lillebror i løpet av de nærmeste månedene. Men ifølge Android Authority har det også dukket opp opplysninger om en storebror til HTC One:

I intern dokumentasjon fra den tyske avdelingen til teleoperatøren O2 refereres det til en mobiltelefon med navnet "One Max silber" – altså en sølvfarget utgave av HTC One Max. Dokumentasjonen nevner også One Mini i fargene sølv og svart, samt to ikke-lanserte Nokia-telefoner med navnene Nokia "Eros" og Nokia "Mars". At produktnavnene står i anførselstegn tyder på at dette er interne kodenavn, sannsynligvis er det snakk om nye Lumia-modeller med Windows Phone.

5,9-tommers skjerm

Det finnes foreløpig ingen bilder av HTC One Max (tips oss hvis du vet noe). Men ifølge ryktene vil One Max komme med en 5,9-tommers skjerm med Full HD-oppløsning (1080p), 2,3 GHz firekjerners Snapdragon 800-prosessor, 2 GB RAM, 16 GB lagringsplass, Ultrapixel-kamera og 3 300 mAh batteri. Telefonen skal visstnok også komme med Android 5.0 Key Lime Pie – et operativsystem som ikke er lansert ennå. Det er heller ikke bekreftet at det er versjon 5.0 av Android som vil få navnet Key Lime Pie, selv om det er sannsynlig.

HTC One Mini (øverst).

Ifølge Android Authority vil telefonen få støtte for LTE Advanced i noen markeder, og det vil også komme versjoner med to SIM-kort.

Med en såpass stor skjerm vil HTC One Max bli en direkte konkurrent til Samsung Galaxy Note III, en telefon som riktignok fortsatt bare er på ryktestadiet. Du kan lese mer om Note III her: – Galaxy Note III kan få enda større skjerm

HTC One Max går også under navnet HTC T6.

HTC One mini (til venstre).

Flere bilder av One Mini

Det er en stund siden de første bildene av HTC One Mini dukket opp på nettet, men det bulgarske nettstedet SmartNews skal ifølge ArsTechnica ha fått tilgang til mobiltelefonen.

I tillegg til å kunne bekrefte ryktene om noen av spesifikasjonene, har nettstedet også publisert nye bilder av en svart utgave av telefonen.

One Mini vil komme med en 4,3-tommers skjerm med punkttetthet på 342 piksler per tomme, en tokjerneprosessor, 2 GB RAM, 16 GB lagringsplass og Android 4.2.2.

Les også vår test av «originalen»:

HTC One – luksusmobilen som tar bilder i mørket »

(Kilder: Android Authority, ArsTechnica, GSM Arena)

annonse