Nyhet

Nye kilder: Top Gear-gjengen går til Netflix

Hammond og May skal visstnok ha sagt nei til stortilbud fra BBC.

Bil-showet Top Gear er en av verdens mest populære TV-serier, men etter at programvert Jeremy Clarkson ble dumpet tidligere i år, har det vært store spørsmål om seriens fremtid.

Netflix-ryktene virker mer og mer sannsynlige

Nå skriver Daily Mirror at sikre kilder mener Jeremy Clarkson og hans to tidligere Top Gear-kolleger, James May og Richard Hammond, er svært nær å skrive under på en kontrakt med Netflix.

Jeremy Clarkson fikk sparken tidligere i år. Foto: Ed Perchick

De skal også ha fått med seg Andy Wilman, som har vært sjefsprodusent på Top Gear siden starten av den «nye» serien i 2002.

Hvis rapporten er riktig, innebærer det at Richard Hammond og James May sier nei til et ferskt BBC-tilbud, som visstnok skulle gjort dem til to av organisasjonens best betalte lønningsmottakere.

Det har i de siste månedene gått mange rykter om fremtiden til Top Gear og de tre programlederne, og de skal blant annet ha vært i samtaler med britiske iTV. Netflix har også blitt nevnt tidligere.

Hvis det stemmer at de går til Netflix, betyr det at den amerikanske strømmegiganten får nok en fjær i hatten. Netflix har allerede noen av de mest populære TV-seriene i dagens medieverden.

Top Gear har over 350 millioner seere hver uke, noe som har gitt serien plass i Guinness Rekordbok. Det er med andre ord ikke spesielt rart om Netflix er villige til å grave dypt i lommeboka for å sikre seg de ultrapopulære vertene.

Venom GT er verdens raskeste bil
Målt til vanvittige 435,31 kilometer i timen »

(Kilde: Daily Mirror via Business Insider)

Les også
Bekreftet: Netflix skal vise nye Top Gear
Les også
Top Gear-gutta dropper Netflix
annonse