Tek.no

Nyhet

Hva om asteroiden ikke utslettet dinosaurene likevel?

Pixar endrer verdenshistorien i The Good Dinosaur.

Pixar/YouTube/montasje
3 Juni 2015 13:37

21. august i år kan du se den svært lovende Pixar-filmen Inside Out, men animasjonsselskapet har mer på lager i år: Nå har de nemlig avslørt at de har enda en film på trappene, kalt The Good Dinosaur.

Samme selskap står bak populære filmer som Toy Story, Finding Nemo, Ratatouille, WALL-E, Up og Brave.

«Hva om ... ?»

Den nye traileren til The Good Dinosaur avslører at plottet er som følger: Hva om den 10-15 kilometer store asteroiden, som trolig utslettet dinosaurene for 65 millioner år siden, hadde bommet på jordkloden?

I YouTube-beskrivelsen supplerer de med at en apatosaurus ved navn Arlo får seg en menneskevenn, og at de legger ut på en reise sammen. Se traileren her:

The Good Dinosaur har ifølge IMDb.com premiere i USA på Thanksgiving, altså 25. november, 2015. Norsk lanseringsdato er foreløpig ikke kjent. Etter planen skal imidlertid filmen komme til Finland 27. november i år, men ikke før januar 2016 i Sverige og Danmark.

Filmen skulle opprinnelig ha kommet i 2013, men ble flyttet for å gjøre plass til megasuksessen Frost (Walt Disney Animation Studios). Deretter ble den flyttet igjen fordi regissøren fikk sparken. Det er altså årsaken til at vi få to Pixar-filmer så tett.

Denne Pixar-filmen kan bli en ny megahit
Se den morsomme traileren til «Inside Out» her »

(Kilde: YouTube, IMDb.com)

annonse