Til hovedinnhold
NyhetØreplugger du kan sove med

Endelig blir det behagelig å sovne med øreplugger

Bedphones luller deg i søvn.

Mange liker å sovne til musikk, og må ofte ty til ubehagelige hodetelefoner eller øreplugger for å lulle seg selv i søvn. Tiden med nattlig ubehag er nå forbi, om vi skal tro Eric Dubs og hans oppfinnelse Bedphones.

Bedphones er tynne øreplugger som hektes til øret og holdes på plass ved hjelp av det som blir kalt "minneledning", eller "memory wire". Dette er en type ledning som former seg etter brukerens former på ører og hode – noe som skal bidra til at pluggene skal sitte bedre og mer komfortabelt.

Hendig app

De søvndyssende ørepluggene passer til alle musikkavspillere med 3,5 mm-kontakter, og dette inkluderer iPhone, iPod, Android-telefoner og så videre.

Android-eiere kan til og med laste ned en egen app som gjør skjermen på telefonen om til en stor knapp for avspilling og pause.

Videre sørger appen for at volumet på avspillingen senker seg etter hvert som en timer teller ned, eller blir skrudd av helt når man sovner – noe som blir utregnet basert på hvor mye man beveger seg i en "smartmodus".

Bedphones vil antakelig ikke produsere den beste lyden på markedet, men vil være mer enn passende nok mens man sovner til musikk, lydbok eller en podcast.

Tekniske spesifikasjoner

  • Driverdiameter: 23 mm
  • Sensitivitet: 116 dB/V ±5dB @ 1 kHz
  • Impedans: 32 Ω ±15%
  • Plugg: standard 3,5 mm stereo, forgyllet
  • Kabellengde: 59 tommer / 150 mm
  • Frekvensområde: 20 Hz - 20 kHz

Pris og tilgjengelighet

Bedphones koster 29,95 dollar på den offisielle nettbutikken, noe som tilsvarer rundt 160 norske kroner. Android-appen er gratis og kan bli lastet ned fra Android Market.

Les mer om de søvnvennlige ørepluggene på Bedphones' offisielle nettside.

(Kilde: Engadget)

annonse