Tek.no

Nyhet

Sony Ericsson ber om unnskyldning

Marius Røstad
21 Sept 2007 09:18

For en liten stund tilbake dukket det opp en tysk reklamekampanje for den kommende kameramobilen Sony Ericsson K850i. Der ble det brukt flere bilder som skulle illustrere bildekvaliteten til kameraet.
Etter kort tid ble det imidlertid avslørt at informasjon i ett av bildene tydet på at det ikke var mobilen som hadde blitt brukt. Den såkalte EXIF-informasjonen viste i stedet at et vanlig Sanyo-digitalkamera hadde blitt brukt. Nå bekrefter selskapet tabben og ber om unnskyldning, skriver Mobil.
- I tilfellet med telefonen K850i lastet vi opp et antall bilder som var tatt med et digitalkamera, for å gi nettsidens besøker et inntrykk av mobilens kapasitet, siden vi da kun hadde prototyper av K850 å gå ut fra. Sony Ericsson ber om unnskyldning for at vi ikke oppga dette på nettsiden, uttaler den tyske avdelingen i selskapet.

Les også:
- Falske bilder markedsfører K850i
- Se nye videoer av K850i
- Spionbilder av ny Sony Ericsson

Ber om unnskyldning
Selskapet vil imidlertid ikke bekreftet at de har gjort dette med vilje. I stedet hevder de at det er en ren forglemmelse i forbifarten.
- Vi har ikke hatt som mål å gi falsk informasjon til noen av nettsidens besøkende. Vi ønsker å unnskylde oss for å ha skapt forvirring og problemer som et resultat av vår tabbe. Samtidig er vi glade for at vi kan forsikre alle forbrukerne om at bildekvaliteten på bilder som er tatt med K850 er veldig bra og at de kommer til å bli enda bedre i den endelige versjonen av produkter, skriver Sony Ericsson videre.

annonse