Til hovedinnhold

Hodetelefoner i Bob Marleys ånd

Freedom Revolution

Det er visst populært å knytte lydprodukter til kjente musikalske navn for tiden, og The House of Marley lanserer kanskje ikke overraskende en nye lydprodukter i reggaelegenden Bob Marleys navn.

Disse inkluderer øreplugger, hodetelefoner og dokkingstasjoner for Iphone og Ipod, som alle blir delt inn i tre grupper gradert etter kvalitet og funksjoner. De tre gruppene er Jammin' – for ungdommer eller de på farten, Freedom – for de som er ute etter litt bedre utstyr, og til slutt Destiny – for de mer seriøse audiofile.

Jammin' Roots Rock

Man kan velge mellom ulike farger og overflater på de fleste av produktene. Blant de mer artige enhetene finner vi Jammin' sin Roots Rock-veske og dokkingstasjon i ett, som kan være hendig å ha for de som er på jakt etter mobil godlyd.

The House of Marley håper at de nye produktene vil gå hånd-i-hånd med Bob Marleys ånd, visjoner og verdier innen likeverd, samhold, autentisitet, bærekraft og veldedighet. Alle produktene sies å være lagd med vekt på å være så miljøvennlige som mulig.

Varene er tilgjengelig på The House of Marleys nettside.

(Kilder: The House of Marley, The iPhone Guru, What Hi-Fi?)

annonse