Til hovedinnhold

Nå kan du surfe enda billigere

iStockphoto

NetCom har sparket i gang en kampanje som gir deg halv pris på tre av sine abonnementer for mobilt bredbånd.

Hvis du ennå ikke har skaffet deg mobilt bredbånd, men kanskje har behov for det, kan dette være en deal som er verdt å kaste seg over.

125 kroner i måneden
NetCom Hele Tiden, som normalt koster 249 kroner per måned, får du nå til halv pris. Da kan du surfe fritt inntil 6 gigabyte (GB) i måneden. Forventet nedlastningshastighet er inntil 2 Mbit/s. Modem eller USB-router får du til en krone med ett års bindingstid.

For Oslo-borgere som vil ha enda kjappere hastigheter byr NetCom på ytterligere to muligheter. Den ene er Premium, der du får tilgang til 4G-nettet med hastigheter inntil 20 Mbit/s og maksgrense på 15 GB til 250 kroner i måneden. Her må du imidlertid betale 450 kroner for et modem som både støtter 2G, 3G og 4G.

Den andre muligheten er abonnementet NetCom 4G. Her økes hastigheten til inntil 100 Mbit/s og maksgrensen til 30 GB per måned. Prisen er da 350 kroner i måneden i et år, i stedet for 699 kroner per måned.

Merk at NetComs 4G-nett bare dekker Stor-Oslo for øyeblikket.

Hvis du vil benytte deg av tilbudet må du bestille før 31.12.2010.

Ny priskrig?
For noen uker siden havnet One Call, Talkmore, Chess og Tele2 i en vill priskrig. Det endte med omtrent fri mobilbruk ut året for et engangsbeløp på 89 kroner, og kunden som soleklar vinner.

Om vi får en tilsvarende priskrig på mobilt bredbånd nå som NetCom halverer sine priser gjenstår å se, men det er på ingen måte utenkelig. Både Chess og Tele2 har et markeringsbehov i dette markedet, mens Ice.net stadig er en ivrig utfordrer.

NetComs hovedkonkurrent Telenor skjelver nok også litt i buksene nå, så det ligger i kortene at de andre aktørene har noe i ermet.
LES OGSÅ: Slik sjekker du eget forbruk på mobilt bredbånd

Mer om
annonse