Tek.no

Nyhet

PEZ Mp3-spiller

Henriette Skyseth
13 Okt 2005 14:34

PEZ Mp3 Player er Mp3-spilleren som ser ut som den originale sukkertøysholderen, men som i virkeligheten er en 512 MB Mp3-spiller. Denne lille dingsen er resultatet av en hjemmeværende fars kjedsomhet - og som etter langt om lenge presterte å overbevise PEZ om å ta patent på den.

Den første versjonen av PEZ Mp3-spilleren kommer i et begrenset opplag, og er utviklet med utgangspunkt i en dispenser fra 1960-tallet. Den første utgaven har fått navnet ”The Boy”, men initiativtakeren håper at det med tiden skal utvikles en stor serie med ulike ytrer av dette produktet.

PEZ Mp3 Player har i tillegg til 512MBs minne, også USB 2,0. Den benytter seg av ett vanlig AAA-batteri, som gjør at den har en levetid på om lag tjue timer. ”The Boy” støtter formatene Mp3 og WMA, og leveres også med ”great indie music” som er forhåndslagret i minnet. Disse filene kan selvfølgelig slettes.

Synes du som oss at denne lille Mp3-spilleren var så fin at du nesten fikk lyst til å spise den opp? I så fall kan du ta den i nærmere øyesyn, og eventuelt kjøpe den her.

annonse

Les også