Til hovedinnhold

Hva med en Transformers-3D-maske?

Transformers-fans i alle aldre (eller kanskje helst de yngre med tanke på hodestørrelse) kan glede seg over Hasbros seneste nyhet – selskapet skal lansere 3D-briller i en ny og særegen innpakning, hvor de er innebygd i ansiktsmasker som forestiller Optimus Prime eller Bumblebee fra den pågående Transformers-franchisen.

De nye 3D-brillene/3D-maskene skal bli lansert i USA i mai, noen uker i forkant av premieren på den tredje filmen i Transformers-serien – Dark of the Moon. Veiledende pris i USA er 9,99 dollar, eller i underkant av 60 kroner, noe som er en relativt rimelig pris.

Passiv 3D

Transformers Cine-Power 3D-masker vil være lagd av plastikk og ha integrerte 3D-briller som benytter seg av passiv 3D-teknologi. De vil passe til kinosaler med RealD, Vizio Cinema 3D HDTV-er og andre typer passive 3DTV-er.

Transformers: Dark of the Moon har norgespremiere 1. juli og er regissert av Michael Bay. I rollene finner vi blant andre Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, Julie White, Kevin Dunn, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Alan Tudyk og John Malkovich.

Er dette noe du kunne tenke deg å kjøpe til barna dine, yngre søsken eller til deg selv?

(Kilder: MovieWeb, PCMag)

annonse