Til hovedinnhold

Får iPad større skjerm?

Finn frem saltklypene – ryktebørsen rir igjen.

Ryktebørsen finner stadig noe nytt å hevde om Apples kommende produkter. Denne gangen er det den kinsiske publikasjonen PadNews som hevder at Apples kinesiske samarbeidspartner, Foxconn, driver med testing av en iPad på enten 11,4 eller 12,9 tommer.

For en måneds tid siden meldte United Daily News, også de fra Kina, at Apple ville bruke selskapet Quanta til å produsere et ekstra stort nettbrett. Om enn ikke like kjent som Foxconn, er Quanta også en av Apples vanlige maskinvarepartnere.

Les også: Test av Apple iPhone 5S

Meldt av Wall Street Journal også

I sommer meldte Wall Street Journal om at Apple har laget prototyper på en iPad med skjerm, som er såvidt mindre enn 13 tommer diagonalt. Som vanlig, i disse sammenhgene, er naturligvis kildene anonyme.

Analytikere spekulerer dessuten i om en ny, større iPad, kan være noe av årsaken til Apples plutselige bytte til 64 bits arikektur i systembrikkene sine.

iPad Pro?

Etter Apples siste iPad-lansering, der iPad Air og iPad Mini med Retina-skjerm ble lansert, gikk det kort tid før spekulasjonene om en iPad Pro dukket opp. Et slikt produkt ville harmonert navneregimet mellom nettbrett og fullverdige datamaskiner noe, ettersom Apple også har MacBook Air, og MacBook Pro, i stallen.

Helt harmoniske vil uansett ikke seriene bli. Apple har ingen MacBook Mini, og i-en forsvant fra navnene på de bærbare PC-ene da iBook-serien ble omdøpt til MacBook.

Hvis ryktene stemmer, vil den nye iPad-modellen bli lansert i mars til neste år. Inntil den tid – finn frem et par gode saltklyper

Les også: Sniktitt på iPad Air og iPad Mini med Retina-skjerm

(Kilde: appleinsider.com)

annonse