Tek.no

Nyhet

Sony ble hacket igjen

3 Juni 2011 11:02

Vi skrev nylig at hackergruppen LulzSec truet med å angripe Sony nok en gang, og nå kan det se ut til at de har gjort alvor av sine trusler.

Sony Pictures later til å være det siste tilskuddet til datakriminelles etter hvert lange liste over ugjerninger overfor Sony, og dette ved hjelp av en enkel SQL-operasjon. Sony har foreløpig ikke bekreftet at dette har skjedd.

Én million passord på avveie

LulzSec, eller Lulz Security som de også er kjent som, hevder at de brøt seg inn på SonyPictures.com og stjal over én million passord, e-postadresser, hjemmeadresser, fødselsdatoer og annen informasjon.

I tillegg skal de ha kompromittert alle administrative detaljer om Sony Pictures, inkludert passord, 75 000 musikkoder og 3,5 millioner musikkuponger – som er en form for gavekort.

50 000 smaksprøver

For å dokumentere at datainnbruddet faktisk har funnet sted, har LulzSec lastet opp en RAR-fil på en torrentside, hvor man skal få tilgang til sensitiv data fra rundt 50 000 personer som har vært registrert på siden til Sony.

Hvis du er medlem av Sony Pictures' nettside, bør du dermed være klar over at dine sensitive data høyst sannsynlig er i uvedkommedes hender.

Hvis dette viser seg å være tilfellet, er det nok et katastrofalt slag i ansiktet på Sony og deres datasikkerhet overfor sin kundemasse.

Din mening

Hva syns du om LulzSecs angivelige angrep? Diskuter gjerne i kommentarfeltet nedenfor!

(Kilde: CrunchGear)

Les også
Nettsvindler får 12 års fengsel
Les også
800 000 brukernavn og passord på avveie
Les også
LulzSec og Anonymous erklærer krig
Les også
Minibank hører om du lyver
Les også
Datareparatør tok bilder av nakne jenter i dusjen
Les også
– Begynnelsen på slutten for Sony
Les også
USA vil bombe hackere
Les også
Pass på hva du liker på Facebook
Les også
Arbeiderpartiets nettsider under angrep
annonse