Tek.no

Nyhet

Warcraft III: Reforged starter betatesting nå

...men bare for de som har kjøpt den dyreste versjonen.

Eksempelbilde fra Warcraft III: Reforged.
Blizzard
1 Nov 2019 16:24

Blizzard har mange baller i luften, men felles for mange av ballene er at de ruller rundt i Warcraft-universet deres. De seneste årene har fokuset nok hvilt på den store MMORPG-en World of Warcraft, som kom i «Classic»-versjon for bare et par måneder siden.

Langt bedre oppløsning og nye modeller er blant nyhetene.
Blizzard

Nå er det imidlertid snart duket for full relansering også av ett av de opprinnelige Warcraft-spillene, serien som startet det hele. Ifølge Sweclockers kan de som kjøpte den dyreste forhåndsversjonen (Spoils of War) av Warcraft III: Reforged nå kaste seg inn i spillets betaversjon.

Ikke hvem som helst kan altså spille spillet riktig helt enda, men de som har forhåndsbestilt den «vanlige» versjonen vil også få tilgang om ikke så altfor lenge. Innen et par uker, etter sigende.

Gammelt spill i ny drakt

Warcraft III: Reforged er altså det gamle Warcraft 3: Reign of Chaos pluss utvidelsen Frozen Throne i ny og oppfrisket drakt. I første omgang er det flerspillerfunksjonaliteten som betatestes, og alt innholdet (og altså ikke enspillerinnholdet) vil være tilgjengelig ved første stund.

Selve spillet forventes fullt utrullet først nærmere nyåret. Mer spesifikk informasjon rundt dette vil vi sannsynligvis få når Blizzards store konferanse Blizzcon 2019 går av stabelen i helgen.

– Grei jobb

Blant de som har fått tidlig tilgang er redaksjonssjef i Gamer.no.

– Etter et par kamper virker det som om de har gjort en grei jobb med å pusse opp spillet. I samme ånd som StarCraft Remastered er det ikke massive endringer det er snakk om, men den grafiske overhalingen gjør sitt for å modernisere spillet. Så langt virker det å bli et hyggelig gjensyn, men det virker som om de største endringene er forbeholdt historiedelen.

– Beta-testen er også veldig begrenset, med kun Human og Orc som spillbare raser. Det er også kun 1v1 og 2v2, med bare en håndfull kart.

Les også
Steam åpner for lokal flerspiller over nett
annonse

Les også