Google+ godkjent for iPhone

Preget av småfeil og er ikke klar for Europa.

Nå er også en iPhone-applikasjon klar for Googles nye sosiale medie Google+ klar etter over to uker med venting for å bli godkjent av Apple. Tidligere har iPhone-brukere måtte gå inn på Google+ via nettleseren, og den nye appllikasjonen kommer kun med endringer i forhold nettleserversjonen.

Ikke til Norge ennå

Den første er at du nå kan ta bilder direkte fra applikasjonen for så å laste de opp i Google+. Den andre er muligheten Push-notifikasjoner som gir deg informasjon om alt som skjer på kontoen din. Noe annet som er litt overraskende er at applikasjonen kun er kompatibel med iPhone og ikke iPod Touch eller iPad.

Applikasjonene kan nå lastes ned gratis fra App Store, og har raskt blitt blant de mest populære gratisprogrammene etter det kom ut. Flere rapporter tilsa dog at applikasjonen var svært ustabil da den kom ut og har hadde en tendens til å krasje. Dette skal nå ha blitt rettet opp, og programmet burde fungere som det skal.

Fortsatt begrensninger

Utover dette har programmet de ganske likt på Android-utgaven, og kan ikke helt konkurrere med originalen du bruker på PC-en.

Nå skal vi huske på at Google+ fortsatt er i teststadiet og fungerer kun hvis du får en invitasjon fra noen. Det burde dog ikke være alt for vanskelig å skaffe seg en invitasjon da Google har sagt de allerede har over 10 millioner brukere.

Les også: Google+ på vei til iPhone og iPad

(Kilde: phonearena.com, cnet.com)

Les også
Parkeringsapp erstatter parkeringslapp
Les også
Her har du fem nyttige apps
Les også
HowStuffWorks gir deg svarene
Les også
Denne forbedrer batterilevetiden
Les også
iPhone blir babyalarm med ny app
Les også
SwiftKey X til både mobil og nettbrett
Les også
Google+ på vei til iPhone og iPad
Les også
Slik er nye Android Market
Les også
Denne viser deg lynaktiviteten
Les også
Nye avsløringer om iPhone 5
Les også
Øl-app for øltørste nordmenn
Les også
Ny og forbedret Tour de France-app
Les også
iPad runder 100 000 apps
annonse