Tek.no

Nyhet

Kaffebordet for de teknologifrelste

La Table Kineti er ikke som alle andre bord.

La Table Kineti
7 Juli 2016 10:50
annonse

Har du en god del penger å avse og trenger et nytt bord? Da har vi et tips til deg: La Table Kineti. Jepp, det er fransk, men det bryr vi oss ikke om.

Dette bordet er nemlig i realiteten en diger berøringsskjerm, som naturlig nok setter den opp mot Microsofts Surface-bord. Bare litt mer prisgunstig.

La Table Kineti

La Table Kineti kjører Windows 10 og har støtte for opp til tolv samtidige berøringspunkter og kan brukes av flere samtidig. Hele sulamitten drives ifølge spesifikasjonene av en Intel Core i5-prosessor med HD 6000-grafikk.

Selve skjermen er på 42 tommer og har Full HD-oppløsning, altså 1920 x 1080 piksler. Det er jo ikke direkte voldsomt med tanke på at du her har skjermen på en armlengdes avstand, så skjermkvalitet som på nettbrettet med Retina-oppløsning får du jo ikke.

Kan faktisk brukes som bord

Bordet/skjermen skal ha en overflate av herdet glass, og er ifølge produktets hjemmesider både uknuselig og vanntett. Noe som bør bety at du faktisk kan bruke det som et vanlig bord. Som også er en datamaskin.

Produktet har 120 GB lagringsplass, en USB 3.0-port og trådløse egenskaper i form av Wi-Fi og Bluetooth, og det skal være enkelt å overføre slikt som bilder og video fra dine mer portable dingser.

annonse

Den trekledde «framsiden» av bordet kan også brukes som støtte slik at du kan tilte hele sulamitten – kjekt dersom du skal bruke den til å se film eller ha videosamtale med noen. Bare husk at bordet veier 46 kilogram, så vær litt forsiktig.

La Table Kineti er allerede i salg og har en oppgitt pris på 4997 euro, altså nærmere femti tusen kroner. Frakt og andre artige avgifter vil selvfølgelig komme i tillegg.

Hva med noe litt mindre?
TEST: Microsoft Surface Pro 4 >>>

(Kilde: The Verge)

annonse

Les også