Til hovedinnhold

Uventede problemer for Oculus Rift

Må gi kundene plaster på såret for lang ventetid.

Helt siden Oculus for første gang viste frem VR-brillen Rift, har interessen for produktet vært høy. Nå som brillene har kommet for salg sliter selskapet med å ta unna for den store pågangen, melder The Wall Street Journal.

Det viser seg nemlig at du må smøre deg med tålmodighet dersom du har bestilt brillene.

Sliter med å få tak i deler

I en epost forklarer selskapet hvorfor det tar langt tid. De har nemlig støtt på uventede problemer med tilgangen på deler til Rift, som altså stikker kjepper i hjulene for produksjonen.

Samtidig bedyrer Oculus at de intenst jobber med å få løst problemene. Likevel blir det altså forsinkelser på forsendelsene av den populære VR-brillen.

Fri frakt

Selskapet opplyser videre at de vil kutte fraktkostnadene for alle som har forhåndsbestilt. Det betyr altså at alle som sitter å venter, både i USA og resten av verden, slipper å betale for frakt når produktet er ferdig produsert.

Det bekrefter en representant for selskapet på forumsiden Reddit;

– Vi beklager at vi ikke har sagt dette tidligere. De første forsendelsene har tatt lengre tid enn vi trodde, så nå gir vi bort gratis frakt til alle som har forhåndsbestilt – også internasjonale bestillinger.

Hvor mye lenger forbrukerne må vente på produktet sies ikke selskapet noe om. Likevel virker det ikke som forbrukerne lar seg provosere nevneverdig. I tråden på Reddit tar de fleste nyheten med fatning, og det virker samtidig som folk flest er fornøyd med at fraktkostnadene nå blir borte.

HTC Vive er en av konkurrentene til Oculus Rift.
Denne brillen kommer i hele 20 deler »

(Kilde: The Wall Street Journal, Reddit)

Les også
Disse VR-brillene fungerer med de fleste mobiler
Les også
Her er forbrukerversjonen av Oculus Rift
Les også
Slik kan de «ferdige» Oculus Rift-brillene ha sett ut
Les også
Samsung Gear VR Innovator Edition: Denne brillen gjør mobilen din til en kinosal
annonse