Her er den første mobilen med den nye Snapdragon 821-prosessoren

Det ble ikke Samsung som ble først ute likevel.

Qualcomm dro nettopp sløret av sin nye mobilprosessor Snapdragon 821, og tidligere rykter indikerte at Samsungs neste Note-modell ville bli først ute med den nye brikken. Slik ble det ikke. I stedet er det Asus som får gleden av å introdusere den nye brikken på markedet.

Asus har nemlig nå utstyrt sin nye toppmodell Zenfone 3 Deluxe med nettopp Snapdragon 821, en brikke som ifølge Qualcomm selv har cirka 10 prosent høyere ytelse enn 820-brikken.

Har også masse minne

Dermed er det nok rimelig å anta at modellen for øyeblikket er blant de desidert kraftigste mobilene på markedet, særlig med tanke på at den også skilter med hele 6 GB minne på det meste.

Asus Zenfone 3 Deluxe.

Av andre spesifikasjoner har Zenfone 3 Deluxe opptil 256 GB lagringsplass, hovedkamera på 23 megapiksler med laserfokus og frontkamera på 8 megapiksler. Batteriet er på 3000 mAh, og mobilen byr også på fingeravtrykkleser.

Kun HD-skjerm

Skjermen, som er på 5,7 tommer, er imidlertid ikke helt på høyde med diverse andre toppmodeller, og har kun vanlig, full HD-oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Flere spesifikasjoner kan du lese på produktsiden.

Snapdragon 821-utgaven av Zenfone 3 Deluxe skal ha en startpris på 25 000 taiwanske dollar i hjemlandet, som tilsvarer cirka 6500 norske kroner. Mobilen skal bli tilgjengelig i Taiwan i august, men lanseringsdato og pris her på berget er ikke kjent.

Det ser nå ut til at Samsungs neste Note-modell kommer til Europa: Så mye vil den etter sigende koste i vår verdensdel »

(Via The Next Web)

Les også
Xiaomis nye toppmodell har ultrasonisk fingeravtrykkleser under glassdekselet
annonse