Til hovedinnhold

Alle detaljene om nye Nexus 7 har lekket

I tillegg er det kjørt ytelsestester.

androidpolice.com

Det har versert mange rykter rundt Googles nye Nexus 7, som noen har valgt å kalle "Nexus 7 2" siden det allerede fins en Nexus 7. Nå har nettstedet androidpolice.com fått et eksklusivt møte med nettbrettet før lanseringen som sannsynligvis er i kveld.

Androidpolice.com skriver at mange av ryktene har stemt svært godt, mens andre har stemt dårlig.

Asus som produsent

Det skal være Asus som har produsert nettbrettet for selskapet, på samme måte som at både HTC og Samsung også har produsert telefoner som stemples "Google Nexus". Skjermen skal ha en oppløsning på 1920 x 1200 piksler. Skjermstørrelsen er, som navnet "Nexus 7" vagt hinter om, på syv tommer.

Nettbrettet drives av en Snapdragon S4 Pro-brikke med firekjerners prosessor på 1,5 GHz, slik som vi kjenner fra Nexus 4. Arbeidsminnet er på 2 GB. Androidpolice.com har publisert skjermbilder av programmet CPU-Z som viser telefonens spesifikasjoner, slik at du kan se alle detaljene i bildene. I tillegg har nettstedet kjørt noen ytelsestester.

Fasiten kommer snart

Google har invitert pressen til "frokost" i San Francisco i dag, 24. juli. Det betyr at lanseringen vil finne sted i kveld.

I mellomtiden kan du jo lese testen av den gamle Nexus 7, som også er produsert av Asus.

annonse