Tek.no

Nyhet

Fire nye skrivere fra Canon

Med støtte for egen Facebook-app.

Canon.com, Istockphoto
10 Aug 2012 05:00

Er du på jakt etter ny fotoskriver? Da bør du ta en titt på de nye multifunksjonsskriverne til Canon.

Les også: Skriver med 12 blekkpatroner i magasinet

Canon har lansert fire nye mulitfunksjonskrivere i deres PIXMA-serie. Først ut er PIXMA MP230, som er en relativt rimelig multifunksjonsskriver som er myntet mot førstegangskjøpere, studenter og unge familier på jakt etter en hjemmeskriver. Den har i utgangspunktet tre nøkkelfunksjoner, og fungerer som skriver, kopimaskin og skanner.

MP230 kan printe ut med en hastighet på 7 bilder per minutt i sort-hvitt, og 4,8 bilder per minutt om man printer med farger. Printeren har også støtte for Canons nye Facebook-app, som skal la brukeren kunne printe bilder direkte fra Facebook. Den støtter også Canons nye programplattform My Image Garden, som skal samle alle Pixma-programmene til ett fellles brukergrensesnitt. Canon PIXMA MP230 blir tilgjengelig for salg i løpet av september, har har en veiledende pris på 399 norske kroner.

Neste skriver ut er Canon PIXMA MG2250. Denne multifunksjonsskriveren har de samme funksjonene som MP230, men er blant annet utstyrt med en LCD-skjerm som kan brukes til å gjøre endringer i menyen. Skriveren er i tillegg utstyrt med en automatisk av- og på-funksjon, som skrur printeren på når man velger print via datamaskinen. MG2250 kan printe 8,4 bilder per minutt i sort-hvitt, og 4,8 bilder per minutt i farger.

Canon PIXMA MG2250.

Canon PIXMA MG2250 har som MP230 støtte for My Image Garden og Facebook-appen som er nevnt over. Skriveren blir tilgjengelig i løpet av september og har en veiledende pris på 499 norske kroner.

Canon PIXMA MG3250 er en litt oppgradert versjon av MG2250. Denne skriveren er stort sett helt lik, men har har litt høyere hastighet på utskrifter. MG3250 klarer 9,2 bilder i minuttet i sort-hvitt, og 5 bilder per minutt ved fargeprint.

Canon PIXMA MG3250.

I tillegg er printeren utstyrt med en WiFi-modul, slik at man kan printe trådløst fra både datamaskiner, smarttelefoner og nettbrett. Dette gjøres ved å laste ned en gratis opp som gir mulighet til å styre printeren. Skriveren har også automatisk to-sidig utskrift, slik at man kan skrive på begge sider av arket for å spare papir. Canon PIXMA MG3250 blir tilgjengelig som de andre modellene i september, og har en veiledende pris på 699 norske kroner.

Den siste skriveren ut er også den mest avanserte. Canon PIXMA 4250 er en multifunksjonsskriver som tilbyr det samme som modellene over, i tillegg til at den er utstyrt med en 6,2 cm stor TFT-skjerm som lar brukeren printe, scanne og kopiere uten å måtte koble skriveren til en maskin. Denne modellen er også utstyrt med en WiFi-modul og Canons egne nettskytjeneste PIXMA Cloud Link, som gir brukeren tilgang til blant annet Picasa.

Les også: Print trådløst fra telefonen

Canon PIXMA MG4250.

Skriveren er også den raskeste av de nye modellene, og kan printe ut sort-hvitt i en hastighet på 9,9 bilder per minutt. Ønsker du å printe farger klarer skriveren 5,7 fargebilder per minutt. Canon PIXMA 4250 vil bli tilgjengelig i september og koster 799 norske kroner.

Les også: Smågodt fra Epson

Kilde: Pressemelding fra Canon

Les også
Print trådløst fra telefonen
Les også
Flommen rammer Canon
Les også
Skriver med 12 blekkpatroner i magasinet
Les også
Smågodt fra Epson
annonse

Les også