Denne PC-en kan legges helt flat

Unik alt-i-ett-PC for Windows 8, ifølge Lenovo.

Det er liten tvil om hva som er populært på IFA i år. Mye dreier seg om maskinvare til Windows 8, og det betyr at ting som nettbrett og ultraportable bærbare står høyt på listen. Men også alt-i-ett-maskiner med berøringsfølsom skjerm.

Skiller seg ut

Lenovo har kastet seg på bølgen, og prøver å skille seg ut fra resten av konkurrentene med Lenovo IdeaCentre A520. Denne alt-i-ett-maskinen kan tilby én ekstra funksjon de andre ikke har: En skjermfot som lar skjermen legge seg helt flat.

Dette gjør at du kan bruke datamaskinen som vanlig med tastatur, før du tar vekk tastaturet, vipper ned skjermen, og bruker den som en berøringsflate.

Spesifikasjoner

IPS-Skjermen er på 27 tommer, og har en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Ikke den mest imponerende oppløsningen på denne størrelsen akkurat. Skjermen har støtte for flerberøring på opptil 10 fingre, og kan tilby både HDMI-porter, USB 3.0 og - 2.0-porter, samt inn- og utganger for lyd.

På innsiden finner vi en 2,4 GHz Intel Ivy Bridge Core i3 3110M-prosessor, men denne kan oppgraderes i flere hakk, helt opp til en firekjerners 2,7 GHz Core i7-3820QM-prosessor.

Du kan også oppgradere minnet på opptil 8 GB, 1 TB harddisk, og et Nvidia Geforce 615-skjermkort.

Lenovos alt-i-ett-PC vil være tilgjengelig fra og med oktober, rundt Windows 8-lanseringen.

Pris i Norge er fortsatt ukjent, men veiledende pris i USA skal være på 999 dollar, noe som utgjør omtrent 5800 kroner. Normalt sett kan vi regne med at prisen øker med et par tusen kroner før PC-en dukker opp i norske butikkhyller. Skal du oppgradere prosessor og andre ting på innsiden, vil prisen selvfølgelig gå opp.

Les også: Her er Samsungs Windows 8-maskiner)

Mer stoff fra IFA finner du på vår IFA-side.

(Kilde: The Verge)

Les også
En perfekt Windows 8-opplevelse
Les også
Her er Samsungs Windows 8-maskiner
Les også
Asus og Lenovo fosser frem
annonse