Se Samsungs nye Windows Phone

Den nye telefonen har en helt annen design enn den vi har sett på bilder av det som skal være Samsung Cetus. Hjørnene er mer markerte, og bedre tilpasset de grafiske elementene i Microsofts brukergrensesnitt. Telefonen har også metall i chassiset, og et mer eksklusivt preg enn Cetus, som er er en annen Samsung WP7-modell som det er lekket informasjon om.

Omnia

Modellen det nå er lekket bilder av kan ifølge GSM Arena være en prototyp som ikke vil komme i produksjon. Telefonen skal imidlertid være sendt ut til utviklere, så vi øyner håp om å se den i butikkhyllene en gang før jul. Med Samsungs nye navnepolitikk antar vi at modellen vil hete Omnia 4 eller Omnia 5.
 
Samsung vil bruke modellnavnet Omnia på sine Windows-mobiler, mens telefoner med Android skal hete Galaxy, og modeller med Samsungs eget operativsystem (Bada) vil tilhøre Wave-familien. Symbian har neppe noen fremtid i Samsung, selv om selskapet hadde suksess med Omnia HD.
Det som bekymrer oss mer er ryktene om at det vil gå mange måneder før vi vil få se noen Windows Phone 7 med norsk brukergrensesnitt. Samtidig spekulerer GSM Arena i om Windows Phone vil bli lansert med en applikasjonsbutikk uten varer i hyllene.

Les også
VIDEO: Slik er Samsung Omnia 7
Les også
Gjør klar for Windows Phone 7
Les også
Samsung B7722 Dual SIM
Les også
Mobilkupp for under 1000 kr
Les også
Dette er årets smarttelefon
Les også
Gigaskjerm på ny Samsung-mobil
Les også
Slik blir Windows Phone 7
annonse