Til hovedinnhold

Unger vil helst ha iPad

Vi har tidligere kunne melde om at Apples iPad er verdens raskest selgende dings, og det til tross for at den ennå egentlig ikke er tilgjengelig for store deler av verdens befolkning - deriblant oss her i gamle Norge.
Hysteriet ser heller ikke ut til å ta slutt med det første, dersom vi skal tro en meningsmåling fra anerkjente Nielsen Company. Den viser at nettopp iPad er det som nå står øverst på elektronikkønskelisten til amerikanske barn mellom seks og tolv år. De to neste plassene på lista deles av "datamaskin" og iPod touch - altså nok et Apple-produkt.

Av kjente spillkonsoller er det Nintentos håndholdte som virker mest populære, tett fulgt av Sonys PlayStation.

Merk at undersøkelsen ikke sier noe om hva barna har av elektronikk og gadgets fra før. Siden konsollene nå har vært på markedet noen år kan det derfor tenkes at flere av de spurte har en konsoll eller to fra før, og derfor heller sikter mot et mer "ferskt" produkt som nettopp iPad.

Hos tenåringer og voksne er det større fokus på oppgradering av ting de fleste allerede har: datamaskiner, TV-er og mobiler. Men også her finner vi iPad på en grei fjerdeplass. Hele listen ser du under.

annonse