Tek.no

Nyhet

Populær nytteapp endelig på Android

Acompli kobler sammen e-post, skylagring og kalendertjenester.

Acompli/Google Play
12 Sept 2014 13:30

Med søppelpost og flere titalls relevante, og mindre relevante, meldinger om dagen kan tiden synes å ha gått litt fra e-posten. Det er ikke måte på hvor mange som har tatt på seg oppgaven med å forenkle innboksen den siste tiden. Acompli tar forenklingen et par steg lenger enn de fleste, og har endelig dukket opp på Android.

Acompli er en e-postleser med kraftig utvidet funksjonalitet. Den forsøker å sortere innboksen din slik at det viktigste alltid havner øverst, men i tillegg har den en rekke smarte filtreringsmuligheter. Du kan for eksempel se alle vedleggene dine på en enkel måte, noe som kan være vanskelig å få til i andre e-postlesere.

Smarte funksjoner

I tillegg til å sortere innboksen er den koblet opp til både skylagring og kalendertjenester. Skylagringen kan du for eksempel bruke som utgangspunkt for videresending av store filer, uten at du trenger å laste ned filen lokalt før du sender.

Basert på hvem du utveksler e-post med ofte, kan appen dessuten sortere ut de kontaktene du kommuniserer mest med, slik at også adresselisten forenkles.

Acompli er altså ikke en egen skytjeneste, men har i stedet som misjon å koble sammen mange, og å koble sammen og presentere innholdet på en enklere måte. Den er gratis å laste ned både for Android og for iOS.

Les også: Google utvider angreretten på kjøp av apper

Les også
Google åpner butikken i Norge
Les også
Lanserer Outlook-app for Android
Les også
Gir blaffen i å sikre mobilen
annonse