– Galaxy S6 får to buede kanter

Ifølge ny patenttegning tar den kommende toppmodellen mer og mer etter Note Edge.

For ikke lenge siden dukket ryktene om at Samsungs nye toppmodell, Galaxy S6, kan få et buet skjermpanel opp. Nå som lanseringen etter alt å dømme kryper stadig nærmere har Patently Mobile fått tak i flere patenttegninger av det som kan være Galaxy S6 med buet skjermpanel på ikke bare én, men begge sider av skjermen.

Patenttegningen stammer helt sikkert fra Samsung og er sendt inn til det amerikanske patentkontoret, USPTO. Tegningene viser tydelig to buede langsider på telefonen, men også det som ser ut til å være en tilbaketrukket kjerne som har mulighet til å sprette opp ved behov.

Den lekkede patenttegningen vise en mobiltelefon fra Samsung som kan være Glaxy S6 med både buet skjermpanel og en utfellbar kjerne. Foto: Patently Mobile

Du kan se flere patenttegninger hos Patently Mobile.

Ryktemølla går på høygir foran lanseringen:
Galaxy S6 kan få egen Samsung-prosessor og aluminiumkropp »

Tar etter Galaxy Note Edge

Fra tidligere har Samsung høstet mye ros for sin Galaxy Note Edge, som skilter med én buet side. Denne brukes her til å veksle mellom apper eller til å vise klokken og annen nyttig informasjon mens telefonen sover.

Noen revolusjon mente vår anmelder imidlertid ikke at det buede skjermpanelet var, spesielt når det også fikk prisen til å virkelig skyte til himmels.

Bare tiden vil vise om også Galaxy S6 får et buet skjermpanel eller om prisen vil legge på seg siden forrige modell kom ut, den ikke helt overbevisende Galaxy S5.

Sett opp et prisvarsel i vår Prisguide så får du beskjed straks Galaxy S6 er å få tak på i norske butikker – med eller uten buet skjermpanel.

Slik kan de nye topptelefonene bli:
Dette vet vi så langt om HTC One M9, Sony Xperia Z4 og Samsung Galaxy S6 »

(Kilder: Android Authority, Patently Mobile)

Les også
Nye bilder «avslører» Galaxy S6
Les også
Samsung Galaxy S6 Edge dukket opp i ytelsestest
Les også
Dette kan være Samsung Galaxy S6 i to ulike versjoner
Les også
Enda en spiker i kista for Snapdragon-prosessor
Les også
Mener Samsung skal kjøpe BlackBerry selv om begge selskapene nekter
Les også
Slik kan de nye topptelefonene bli
Les også
Hevder Samsung legger helt om: – Galaxy S6 kommer i metall
annonse