Tek.no

Nyhet

10 øre per SMS

Vegard Haugen
9 Okt 2009 13:14

En gjennomgående trend hos norske mobiloperatører i år har vært et fokus på å spesialtilpasse abonnementene i forhold til ulik bruk – noe som i seg selv er positivt. Flere operatører har med hell lansert gunstige pakkeprisløsninger, der en mengde ringeminutter og SMS, samt eventuelt datatrafikk, er inkludert. Men vi ser også i større grad at operatørene lanserer tilleggstjenester, som regel for SMS eller datatrafikk, som kan bidra til å gjøre grunnabonnementet mer attraktivt for deg.

Nå kommer lavprisaktøren Talkmore med en SMS-pakke som gir deg en pris per tekstmelding på kun 10 øre – hvis du bruker opp alle sammen, da.

1 000 SMS – 99 kroner
Fastpris SMS, som tilleggstjenesten til Talkmore heter, gir deg 1 000 SMS til en månedspris på 99 kroner – røft regnet 10 øre per tekstmelding. NetCom har samme pris per SMS med tilleggstjenesten SMSmania, men da er det snakk om 2 000 SMS til 200 kroner per måned. Vi tror Talkmore gjør lurt i å halvere antallet SMS i pakken, samt prisen, ettersom det da blir mer sannsynlig at dette blir lønnsomt for flere kunder. Du skal nemlig være svært ivrig på tastefingeren hvis du skal sende inntil 2 000 SMS hver måned, som med NetCom SMSmania – selv om vi er klar over at det selvfølgelig også finnes ”SMS-maniacs” der ute. Talkmore håper at den nye SMS-pakken vil bli godt mottatt av sine storbrukere.

- Vi i Talkmore har et fokus på å få en posisjon hos storbrukerne av mobilen. Dette har vi lykkes med for kunder som ringer mye. Nå lanserer vi Fastpris SMS for å bedre tilbudet vårt til de som sender mye SMS. For kun 99 kroner måneden kan Talkmorekunder nå sende 1 000 SMS. Med et av markedets beste tilbud på SMS, håper vi å appellere enda bedre til kunder som sender mye SMS, sier daglig leder Pål Barth Nilsen i Talkmore.

Fastpris SMS kan kombineres med alle Talkmores etterbetalte abonnementer. Ordinær SMS-pris hos Talkmore er 34-39 øre per stykk, avhengig av abonnement.

Les også
Ring gratis med Xito
Les også
Slik redder du slettede SMS
Les også
Her er våre favorittabonnement
Les også
Billigst påfyll av ringeminutter
Les også
Ny kurs for djuice
Les også
Lopper deg på utenlandssamtaler
Les også
Best på pakkepris
Les også
Svindyr SMS til USA
Les også
Nytt konsept fra One Call
Les også
Ringepriser i ny utgave
annonse

Les også