Til hovedinnhold

10 øre per SMS

En gjennomgående trend hos norske mobiloperatører i år har vært et fokus på å spesialtilpasse abonnementene i forhold til ulik bruk – noe som i seg selv er positivt. Flere operatører har med hell lansert gunstige pakkeprisløsninger, der en mengde ringeminutter og SMS, samt eventuelt datatrafikk, er inkludert. Men vi ser også i større grad at operatørene lanserer tilleggstjenester, som regel for SMS eller datatrafikk, som kan bidra til å gjøre grunnabonnementet mer attraktivt for deg.

Nå kommer lavprisaktøren Talkmore med en SMS-pakke som gir deg en pris per tekstmelding på kun 10 øre – hvis du bruker opp alle sammen, da.

1 000 SMS – 99 kroner
Fastpris SMS, som tilleggstjenesten til Talkmore heter, gir deg 1 000 SMS til en månedspris på 99 kroner – røft regnet 10 øre per tekstmelding. NetCom har samme pris per SMS med tilleggstjenesten SMSmania, men da er det snakk om 2 000 SMS til 200 kroner per måned. Vi tror Talkmore gjør lurt i å halvere antallet SMS i pakken, samt prisen, ettersom det da blir mer sannsynlig at dette blir lønnsomt for flere kunder. Du skal nemlig være svært ivrig på tastefingeren hvis du skal sende inntil 2 000 SMS hver måned, som med NetCom SMSmania – selv om vi er klar over at det selvfølgelig også finnes ”SMS-maniacs” der ute. Talkmore håper at den nye SMS-pakken vil bli godt mottatt av sine storbrukere.

- Vi i Talkmore har et fokus på å få en posisjon hos storbrukerne av mobilen. Dette har vi lykkes med for kunder som ringer mye. Nå lanserer vi Fastpris SMS for å bedre tilbudet vårt til de som sender mye SMS. For kun 99 kroner måneden kan Talkmorekunder nå sende 1 000 SMS. Med et av markedets beste tilbud på SMS, håper vi å appellere enda bedre til kunder som sender mye SMS, sier daglig leder Pål Barth Nilsen i Talkmore.

Fastpris SMS kan kombineres med alle Talkmores etterbetalte abonnementer. Ordinær SMS-pris hos Talkmore er 34-39 øre per stykk, avhengig av abonnement.

Mer om
annonse