Tek.no

Nyhet

Disse filmene kan du leie i jula

14 Des 2009 13:45

Med julestria trampende rundt hjørnet, kan det kanskje være greit å slappe av mellom slagene med en god film. Selv om videobutikken på hjørnet fortsatt blir hyppig besøkt, tyr stadig flere av oss til tilbudet om filmleie direkte fra godstolen. Tidligst i sommer kunne bransjen generelt melde om en stor vekst i antall leide filmer via dekoderen.
Nedenfor kan du lese om hvilke nyheter som dukker opp hos din leverandørs filmleietjeneste. Tabellene inneholder hvilke titler som blir tilgjengelig på filmeleie i desember. Oversiktene har vi fått fra henholdsvis Viasat, Get og Altibox.
Som vi ser av tabellen ovenfor kommer Get med mange filmer i desember. Det er både nye og litt eldre filmer som George, Jungelens Konge. I alt 26 nye titler kan du tråle igjennom i løpet av desember. Sammen med de to andre aktørene nedenfor får også Get filmen Hangover i desember.

Altibox har lenge tilbudt filmleietjeneste til sine kunder, og kommer i desember med 14 nye titler. Blant de kommende filmene finner vi blant annet Hangover og Jenten som lekte med ilden, som forøvrig også Viasat får.

Viasat får en rekke nye titler i sitt filmkartotek i løpet av desember. Total vil du kunne se 17 nye filmer fra selskapets filmleietjeneste i jula.

Lite julefilmer

Som vi ser av tabellene ovenfor kommer det jo generelt mye filmer hos de respektive leverandørers filmleietjeneste, men det er ikke mange julefilmer å spore blant titlene. Det finnes dog spor av julestemning, med filmen 12 Dogs of christmans.

Det finnes som nevnt mange titler, og den kanskje største ”blockbustern” hos alle de tre leverandørene er filmen Hangover. Filmen dreier seg i korte trekk om et utdrikningslag som kommer helt ut av kontroll.

annonse

Les også