Tek.no

Nyhet

TV 2 Sumo er nå på alle store spillkonsoller

Lansert på Xbox One i dag.

Audun Rodem/Gamer.no/TV 2 Sumo
29 Okt 2014 10:49

Streamingtjenesten Sumo er omsider på alle store spillkonsoller, skriver TV 2 i en pressemelding. Grunnen til det er at de nå har lansert en app til Xbox One.

– Konsoller er ikke lenger bare for spill, og undersøkelser i en rekke land har vist at konsoller har vært blant de mest brukte strømmeenhetene. Med egne TV 2-tjenester på Xbox One og allerede PlayStation 3 og 4, når vi nå potensielt flere hundre tusen husstander i Norge, og det til et svært foroverlent publikum, sier leder for TV 2 Sumo Kristian Bruarøy i pressemeldingen.

TV 2 Sumo-appen til Xbox One støtter navigasjon via Kinect, altså bevegelsessystemet til konsollen.

Dette koster Sumo

Fra før har du kunnet se TV 2 Sumo på PC/Mac, nettbrett, mobil, Apple TV, Samsung Smart TV, Sony PlayStation 3 og 4, eller via Chromecast og AirPlay.

Via Sumo kan du se direktesendinger, serier og arkivopptak av TV 2s programmer. Med Sumo Premium-abonnement får du i tillegg se alt av engelsk fotball. Prisen på TV 2 Sumo er mellom 129 og 299 kroner per måned.

Oppdatert: Også NRK Nett-TV og NRK Super har nå blitt lansert til PS3 og PS4, ifølge bloggen Frankeivind.net. (Takk for tips, Øyvind)

TV 2 Sumo klar for Apple TV
Dette er den første norske kanalen på boksen »

(Kilde: pressemelding)

annonse

Les også