Tek.no

Nyhet

Bygde romskip-simulator til barna

Nå har «Årets pappa» lagt ut oppskriften, så du kan gjøre det samme.

YouTube
1 Aug 2014 09:47

Drømmer barna dine om å bli astronauter? I så fall kjenner du kanskje til det å lage et romskip ut av en pappeske og tegne på noen knapper, som i tegneserien Tommy og Tigeren.

Pappaen Jeff Highsmith har derimot tatt leke-romfartøy til et nytt nivå eller to, melder Gizmodo. Han har nemlig bygget en vanvittig konstruksjon til sine to sønner, som inkluderer knapper og spaker, toveiskommunikasjon, LED-lys, lydeffekter og en robotarm. Highsmith har til og med satt inn en sub-woofer for å etterligne buldringen som skjer ved take-off.

Tidligere i år lagde pappaen et kontrollpanel som skulle etterligne det NASA bruker til sønnene sine. Romskipet har nå har laget er imidlertid enda mer imponerende.

– Hvis du vil prøve deg på noe lignende, bare bryt det ned i mindre bolker, og vær redd for å lære noen nye triks. Du kan bygge alle slags morsomme ting ved å bare jobbe noen få timer i uken, og bruke enkle redskaper og ferdigheter du kan lære selv. Prøv selv! oppmuntrer Highsmith i oppskriften han har lagt ut på Makezine.com.

Her ser du resultatet:

– Jeg synes synd på dere som levde på 90-tallet
Se hvordan barna reagerte da de fikk en kassett-Walkman i hånden »

(Kilder: Makezine.com, Gizmodo)

annonse

Les også